ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟ ΠΑΡΤΥ! Ή, κάποιοι δεν προσέχουν και μπορεί να το πληρώσουν όλοι στην Άνδρο

 

(Κυριακή 18/10 ώρα 11:30 π.μ. λάβαμε την παρακάτω καταγγελία. Υπογεγραμμένη και με αυθεντικό mail. Επικοινωνήσαμε. Και ο αναγνώστης απάντησε. Μετά μας πήρε και τηλέφωνο. Συζητήσαμε και συμφώνησε πως σκοπός θα έπρεπε να είναι η επισήμανση της αδιαφορίας μερικών στην Άνδρο για την σοβαρότητα της κατάστασης κι όχι η καταγγελία κατά ενός συγκεκριμένου καταστήματος που ξέφυγε από την απαγόρευση ή της αστυνομίας, που αν και δεν πήγε στο περιστατικό, «λειτούργησε» από κάποια διαρροή ως φόβητρο κι ανάγκασε κάποιους να πειθαρχήσουν στο νόμο.

Η παρακάτω καταγγελία δημοσιεύεται σήμερα με στόχο να καταλάβουν όλοι – επαγγελματίες, κάτοικοι, νέοι, μαθητές κλπ σε όλο το νησί – πως είναι σημαντικό πως ο κορονοϊός δεν έχει ακόμα φτάσει στην Άνδρο. Κι αυτό είναι κάτι που βοηθά τους πάντες. Συνάμα δίνει στην Άνδρο το πλεονέκτημα να έχει ακόμα επισκέπτες που κρατάνε «ζωντανό» οικονομικά και κοινωνικά το νησί. Η υπερβολή και η υπέρβαση των ορίων που έχουν τεθεί φέρνουν κοντύτερα τον κίνδυνο του ιού. Κάτι που αν συμβεί θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλο το νησί. Ας προσέξουν όλοι για να έχουν όλοι. Η απερισκεψία μερικών μπορεί να βάλει σε κίνδυνο πολλούς - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σας στέλνω το ακόλουθο κείμενο και παρακαλώ να δημοσιευθεί στην έγκριτη ιστοσελίδα σας της οποίας είμαι αναγνώστης. Ελπίζω η καταγγελία αυτή να βοηθήσει να βάλλουν μυαλό εν μέσω πανδημίας μερικοί και να μην κρυφτεί όπως κρύφτηκε από την αστυνομία της Άνδρου. Θα σας παρακαλούσα να με ενημερώστε στο e-mail μου όταν αυτή δημοσιευθεί.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Ένας αναγνώστης σας


Ελέγχονται οι παραβάτες  των μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης της πανδημίας στην Άνδρο;

Σάββατο προς Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Μετά τις 01:00 παραδοσιακό καφενείο στο Μπατσί μετατρέπεται σε μπαρ και προσκαλεί σε πάρτι πελάτες που διασκέδαζαν σε γειτονικό μπαρ, που κλείνει σύμφωνα με το νόμο στις 01:00 πρωινή.

Σύμφωνα με τον υγειονομικό χάρτη  της χώρας, η Άνδρος βρίσκεται  στο κίτρινο επίπεδο επικινδυνότητας και τα μαγαζιά εστίασης, μπαρ και καφετέριες κλείνουν στις 01:00. Κάποιοι όμως «επαγγελματίες» στην Άνδρο αποφάσισαν να γράψουν τα μέτρα της κυβέρνησης στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!

Η αστυνομία του νησιού άφαντη! Και ενώ ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν σχεδόν μια ώρα μετά δεν εμφανίστηκε καθόλου! Όμως γύρω στις 2:00 ξαφνικά το πάρτι στο «μεζεδοπωλείο-μπαρ» σταμάτησε και άρον-άρον οι ιδιοκτήτριες έκλεισαν το μαγαζί με τη βοήθεια των πελατών τους «για να μην τους πιάσει ο μπάτσος» όπως χαρακτηριστικά έλεγαν! Ποιος τους ειδοποίησε άραγε ότι είχε ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία φρόντισε να μην εμφανιστεί;

Η παράνομη συμπεριφορά κάποιων επαγγελματιών στο νησί μας - με την ανοχή της αστυνομίας - εν μέσω πανδημίας - πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος πριν είναι πολύ αργά! Η πανδημία εξελίσσεται ραγδαία σε όλο τον πλανήτη, σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Και στην Άνδρο κάποιοι "επαγγελματίες" σφυράνε αδιάφορα εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία αστυνομικού ελέγχου. Προκαλούν βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία με παραβατικές συμπεριφορές οι οποίες δυστυχώς δεν τιμωρούνται!"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απάντηση προς «Χωραιτη»:
Επειδή έτυχε να διασκεδάζω στη χώρα το Σάββατο το βράδυ, σας πληροφορώ ότι όλες οι επιχειρήσεις της εστίασης έκλεισαν στη 1 και παρότρυναν νωρίτερα τους πελάτες τους να αποχωρήσουν όπως προβλέπεται από το νόμο. Καλό θα ήταν να μην δημοσιεύετε αβάσιμες κατηγορίες δημοσίως.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορείς να μας κάνεις μια ανάλυση του παγκόσμιου σχεδίου που θέλουν να μας περάσουν; Μπορείς να μας πεις αν οι μεροκαματιάρηδες υπάρχουν και στα πλούσια κράτη που έχουν τώρα lock down? Μπορείς να μας πεις αν υπάρχουν πολλοί μεροκαματιάρηδες σε Μύκονο και Σαντορίνη που μέσα στο κατακαλόκαιρο έκλεισε από τις 12; Μπορείς να μας απαντήσεις όλοι αυτοί που πεθαίνουν νέοι και γέροι σε τι είδους παγκόσμιο σχέδιο ανήκει ο θάνατός τους; Μπορείς να μας απαντήσεις τι είδους παγκόσμιο σχέδιο ήταν οι προηγούμενες πανδημίες που πέρασε η ανθρωπότητα; Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε όλα αυτά, έχεις την απόλυτη ελευθερία να μην φοράς μάσκα, ούτε εσύ ούτε η οικογένειά σου, έχεις την απόλυτη ελευθερία να μην δεχθείς ούτε νοσηλεία ούτε θεραπεία έτσι και κολλήσεις. Είτε πιστεύεις είτε όχι, αν τηρείς τα μέτρα, έχεις μεγάλες πιθανότητες να υπάρχεις και του χρόνου για να μας γράφεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου, ενώ αν δεν τηρείς τίποτα, έχεις 50% πιθανότητες τις αμπελοφιλοσοφίες του χρόνου να τις γράφει άλλος. The choice is yours.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο μαγαζί ήταν να κάνουμε μποϋκοτάζ προστατευοντας την υγεία μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το θέμα δεν είναι αν κολλάει ο κορονοιος στις 01:00 ή μετά τος 01:00, αλλά ότι υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες οι οποίοι δεν σέβονται τα μέτρα της Κυβέρνησης! Κάνουν παρτάκια για να τα οικονομήσουν και δεν τους ενδιαφέρει εάν μεταδίδουν τον ιό στους πελάτες τους με αυτές τις απερίσκεπτες ενέργειες! Ο ιός κολλάει όταν υπάρχει συγχρωτισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας! Τι δεν καταλαβαίνουμε! Απλά πράγματα! Απλώς το δυστύχημα είναι ότι αυτοί οι ασυνείδητοι που θέλουν να λένε ότι είναι επαγγελματίες έρχονται στην Άνδρο κάθονται 4 μήνες κάνουν την μπάζα τους και γράφουν τους Ανδριώτες στα παλιά τους τα παπούτσια! Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος! Από τη στιγμή που δεν σέβονται τους κανόνες, δεν τους σεβόμαστε!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ειστε απίστευτοι!Πηγαινετε να δείτε τι γίνεται καθε μερε στην αθηνα στις δημόσιες υπηρεσίες που ειναι ο ένας πάνω στον άλλον!Δειτε τι γίνεται στα λεωφορεία!Οο 20.000 κουμουνιστες που συγκεντρώθηκαν έξω απο τα δικαστήρια για τους Χρυσαυγίτες δεν σας πείραξαν ούτε εσας πυτε κανέναν!Βαρατε αλύπητα τους μεροκαματιάρηδες και δεν έχετε σκεφτεί οτι όλο αυτο ειναι ένα παγκόσμιο σχέδιο για να κανουν αυτα που θελουν να μας περάσουν!Δυστυχως λυπάμαι για το πως καταντήσαμε την ανθρωπότητα όλοι μας!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως πολύ σωστά γράφει ο φίλος αναγνώστης το συγκεκριμένο μαγαζί,έχει άδεια παραδοσιακού καφενείου και έχει γίνει μαγαζί εστίασης...

This comment was minimized by the moderator on the site

Γράφει ο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ "γιατί δεν σκέφτεστε τους ανθρώπους που έχουν ένα μαγαζί και προσπαθούν να ζήσουν από αυτό;"
Την ίδια ώρα ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας είναι σε lockdown, ενώ στη Νάξο γίνονται εκκλήσεις να μην πηγαίνουν στο νησί. Εκατοντάδες μαγαζιά κλειστά, η οικονομία στο κόκκινο, και μόνο κάποιοι κανουν πάρτι μπας και ζησουν αυτοί κι ας αρρωστήσουν οι άλλοι. Και πως θα ζήσουν αν απαγορευτεί η προσέλευση στο νησί; Γιατί δεν διαβαζετε γιατί απαγορεύονται τα νυχτερινά πάρτι; Δεν σας τρομάζει παρά μόνο η δική σας αρρώστια ή θάνατος; Είστε απιστευτοι μερικοί που κοιτατε το τάληρο και χάνετε το κατοστάρικο ή και την ζωή των άλλών και την δική σας...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδια για να καταλάβουμε δηλαδή;;Το πρόβλημα για να κολλήσει κάποιος ειναι μετα τα μεσάνυχτα;Αν ειναι ετσι μην πηγαινετε ούτε στις καφετέριες ούτε πουθενά!Γιατι τόση κακιά στην ανδρο;Γιατι θελετε να φάτε ο ένας τον άλλον;Δηλαδή ο ιός πριν τις 12 το βράδυ δεν κολλάει πουθενά και θα κολλήσει τη νύχτα!Γιατι δεν σκέφτεστε τους ανθρώπους που έχουν ένα μαγαζί και προσπαθούν να ζήσουν απο αυτο!Γιατι τόση κακιά ρε Ανδριώτη γιατι;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ (όπως ο "Κρίμα") ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ:
Κορωνοϊός: Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενή που έμεινε 40 ημέρες στην εντατική -«Eίδα το άσπρο φως, έλεγα ότι θα πεθάνω» [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε 40χρονος που πέρασε 40 ημέρες στην εντατική αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του και ο 4χρονος γιος του
Σήμερα, ο άνδρας έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό, όμως ακόμη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. «Σε δύο φάσεις είδα το άσπρο φως... αυτό που λένε όταν πεθαίνεις... Είναι κάτι σαν όνειρο. Ευτυχώς δεν το είδα πολύ. Κράτησε πολύ λίγο. Προφανώς ήμουν σε μια δύσκολη στιγμή.» εκμυστηρεύεται στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Όπως λέει, έχασε την αίσθηση του χρόνου. «Θυμάμαι όταν ξύπνησα που έρχεται μια νοσοκόμα και μου λέει ξέρεις πόσες μέρες είσαι εδώ και της λέω 10, μου λέει 34! Τελικά έμεινα δύο μήνες στην εντατική.» συνεχίζει ο 40χρονος για την εμπειρία του από την μάχη με τον κορωνοϊό.
Ο Δημήτρης έκλεισε τα 40 του χρόνια στο νοσοκομείο, ενώ γιόρτασε τα γενέθλια στο δωμάτιο της εντατικής. Μπήκε στο Σωτηρία στις 17 Μαρτίου και πήρε τελικά εξιτήριο στις 20 Ιουλίου.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-martyria-astheni-40-imeres-entatiki

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην γελιομαστε. Το ιδιο εγινε και στην Χωρα, οπου Μπαρ στο μεσον της αγορας εμεινε ανοικτο μεχρι τις 05.00!! Ναι, σωστα διαβασατε. και ηταν φουλ γεματο

Περισσότερα