Προανάκριση της αστυνομίας για το μεταμεσονύκτιο πάρτυ στο Μπατσί...

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση της αστυνομίας Άνδρου για το μεταμεσονύκτιο πάρτυ στο Μπατσί. Μια ώρα μετά το δημοσίευμα μας αστυνομικοί έφτασαν στο Μπατσί και άρχισαν έρευνα και ανακρίσεις. Διερευνάται αν παραβιάστηκαν το ωράριο λειτουργίας και αν τηρήθηκαν οι υγειονομικοί όροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία άργησε να προσέλθει τα ξημερώματα της Κυριακής γιατί κατά τον κανονισμό χρειαζόταν δύο άτομα . Μέχρι να προσέλθει ο δεύτερος αστυφύλακας - που δεν ήταν σε υπηρεσία – καθυστέρησαν. Έτσι έφτασαν λίγο μετά τις 2:00 το πρωί της Κυριακής. Όμως το μαγαζί είχε κλείσει. Και οι αστυφύλακες έφυγαν άπραγοι.

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας το πρωί της Τρίτης 20/10 - γύρω στις 11:00 - η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα κι έστειλε περιπολικό στο Μπατσί για να ερευνήσει το όλο θέμα. Αστυνόμος ακούστηκε να λέει: «καταφέραμε με αυστηρή αστυνόμευση, με την βοήθεια και των τοπικών αρχών και των κατοίκων, να κρατήσουμε την Άνδρο χωρίς κορονοϊό. Και ξαφνικά βρεθήκαμε με μεταμεσονύκτια πάρτυ!!!»

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη με κλήτευση μαρτύρων. Η άμεση αντίδραση της αστυνομίας στο δημοσίευμα στέλνει πάντως ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία λέγοντας πως δεν θα γίνει ανεκτή παρέκκλιση από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, που στόχο έχουν να εμποδίσουν την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού στην κοινωνία. Κάτι που η Άνδρος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι αργά για δικαιολογίες κύριοι! Έχουμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν. Σε αυτούς που δεν τηρούν μέτρα, σε αυτούς που τα κοροϊδεύουν και σε αυτούς που προσποιούνται ότι κάνουν την δουλειά τους με τους ελέγχους! Και μην γελιέστε! Το 1 είναι η αρχή. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Αυτό το 1 κάπου κόλλησε και κάποιους άλλους κόλλησε επίσης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχουν ταξιτζήδες που πηγαινοφέρνουν κόσμο χωρίς να φορούν μάσκες ούτε αυτοί ούτε οι επιβάτες. Τα ταξί περνάνε μπροστά από την αστυνομία. Θα κάνει και για αυτό καθυστερημένη προανάκριση η αφανής αστυνομία; Ή θα βγει έστω και αργά έξω για έλεγχο πριν είναι αργά;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η φράση του Αστυνόμου που δημοσιεύεται στο άρθρο: "Καταφέραμε με αυστηρή αστυνόμευση με τη βοήθεια των τοπικών αρχών και των κατοίκων να κρατήσουμε την Άνδρο χωρίς κορονοϊό". Μα καλά μας δουλεύει το όργανο της τάξης; Που την είδε την αστυνόμευση στην αγορά; Μια φορά ήρθαν όλο το καλοκαίρι δύο αστυφύλακες και καλά για να κάνουν έλεγχο. Όλο το καλοκαίρι ο ένας ήταν πάνω στον άλλο, τα εστιατόρια δεν τηρούσαν τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, τα μπαρ το ίδιο. Δεν ντρέπεται να λέει αυτά τα πράγματα ο Αστυνόμος. Επανειλημμένως έγραψα Κύριε Μπασαντή στον Εν Άνδρω απευθυνόμενος σε εσάς για τη μη τήρηση των μέτρων, με αποτέλεσμα να αρθογραφήσετε σχετικά. Καμία αστυνόμευση δεν υπήρξε στη Χώρα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Άνδρο το κλειμακειο του ΕΟΔΥ γιατί δεν ανακοινώνει πόσα τεστ κάνει κάθε μέρα και σε ποιες υπηρεσίες και σχολεία?
Κάτι δεν πάει καλα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπή σε αυτούς που κάνουν πάρτυ δεν σέβονται τίποτα.
Τι δηλαδή
Πρέπει να έχουμε τον αστυνόμο δίπλα μας?
Είναι ευθύνη του καθενός όλη την ημέρα το φωνάζουν.