Απαγορευτικό πριν το lockdown!!!... Δεν θα ταξιδέψουν πλοία σήμερα!!!

Κι ενώ το Andros ήταν σχεδόν  πρωτόκολλο κι είχε αναγγελθεί και έκτακτο τοπικό γιατί πολλοί ανδριώτες και άλλοι που έχουν σπίτια στο νησί ήθελαν να μείνουν στη διάρκεια του lockdown στην Άνδρο ο καιρός βάρυνε και η ΕΜΥ εξέδωσε γύρω στις 10:00 το πρωί απαγορευτικό. Έτσι, δεν θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 το Andros και δεν θα κάνει το έκτακτο τοπικό στις 19:00 το Superferry.

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσαν να πάνε στην Άνδρο και στα άλλα νησιά όσοι είχαν αποφασίσει να μείνουν εκεί για το lockdown. Από αύριο μπορούν να ταξιδέψουν προς Άνδρο και στα άλλα νησιά μόνο όσοι είναι δηλωμένοι μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου. Και βεβαίως όσοι μπορούν να αποδείξουν πως έχουν ανειλημμένη επαγγελματική δραστηριότητα στο νησί αυτή την εποχή, που δεν εμπίπτει στις απαγορεύσεις που έχουν εξαγγελθεί.

Μέχρι το απόγευμα θα εκδοθεί ΚΥΑ που θα περιγράφει αναλυτικά πως και γιατί θα γίνονται ταξίδια προς Άνδρο. Αναμένοντας περισσότερα για το θέμα από τις κυβερνητικές εξειδικεύσεις θα επανέλθουμε αργότερα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην τους άφηνε να πάνε στα νησιά 1 ημέρα πριν την καραντίνα.