Μηδέν κρούσματα οι Κυκλάδες. Πέντε περιοχές της χώρας έχουν κυρίως το πρόβλημα με ενεργά κρούσματα.

Για μια ακόμα φορά οι Κυκλάδες δεν είχαν κρούσμα κορονοϊού το τελευταίο 24ώρο. Κάτι που πιστοποιεί πως λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο η κοινωνική αποστασιοποίηση και λόγω των μέτρων, αλλά και λόγω χειμώνα. Στο σύνολο της χώρας είχαμε 1.667 τα νέα κρούσματα, 612 διασωληνωμένους και 98 θάνατους…

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας τα ενεργά κρούσματα στην χώρα είναι 16.617.  Τα 7.031, βρίσκονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα 3.267 βρίσκονται στην Περιφέρεια της Αττικής, τα 1.777 βρίσκονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα 1.590 βρίσκονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τα 632 στη Δυτική Μακεδονία.

Όπως παρατήρησε ο κ. Χαρδαλιάς, το 86,1% των ενεργών κρουσμάτων κατανέμεται γεωγραφικά σε 5 από τις 13 Περιφέρειες της χώρες. Ειδικότερα, σημείωσε πως το 66,4% βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας. Όλες οι άλλες έχουν περιορισμένα κρούσματα και οι Κυκλάδες έχουν τα λιγότερα.

Τώρα στα 367 μετρήθηκαν τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη και στα 316 στην Αττική. Υψηλό φορτίο υπάρχει σε Πιερία και Ημαθία Και τέλος παραμένει κάτω από τη μονάδα ο δείκτης αναμετάδοσης (Rt) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό εν άνδρω αληθεύει ότι χθες η αστυνομία πιάσανε παραβάτες που αθέτησαν τον νόμο και πήγαν στο εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας στο Μπατσί? Και έπεσαν πρόστιμα... Ενημερώστε μας... καθώς και ότι τη νύχτα έγινε ληστεία στο σούπερ μάρκετ ΑΒ στο Μπατσί?