Καρδιολόγος & ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Άνδρου θα το επισκεφτεί καρδιολόγος από 23/12/20 εως 30/12/20. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2282360000 και 2282360001.

Έπισης θα υπάρχει και ιατρός- ακτινολόγος από  10/12/20  έως  17/12/20 για όποιον  ενδιαφέρεται για ακτινογραφία με γνωμάτευση (π.χ. στρατολογία).

 Εκ της διευθύνσεως

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οσο η πολιτεία μέσω του αρμόδιου υπουργείου δεν δίνει κίνητρα στους γιατρους να εργαστούν στην πρώτη βαθμίδα του ΕΣΥ, οπως είναι και τα κέντρα υγείας, δεν πρόκειται ποτέ να ερθει καρδιολόγος, νευρολόγος και όποια ειδικότητα εχει ανάγκη το νησί. Θα μπορούσε βέβαια να συνδράμει με ένα κίνητρο το Εμπειρίκειο ίδρυμα στο οποίο και στεγάζεται το κέντρο υγείας, δεν το κάνει όμως. Αν για παράδειγμα γνωστοποιούνταν οτι για μια θέση ιατρού που θα προκυρησσόταν, θα παρέχεται δωρεάν κατοικία στον υποψήφιο γιατρό, ισως αποτελούσε κίνητρο. Είναι ένα είδος κινήτρου και αυτό. Μην ξεχνάμε οτι άλλα νησιά του Αιγαίου δίνουν κάθε μορφής κίνητρα για θέσεις ιατρών, ώστε να τους προσελκύσουν να εργαστούν στον τόπο τους. Πως αλλιώς θα προτιμήσει ένας γιατρος την επαρχία έναντι ενός νοσοκομείου, στο οποίο και θα αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία με περιστατικά?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Και μόλις διάβασα το θέμα είπα επιτέλους; .Όταν είδα το κείμενο μου κόπηκε η χαρά .Μόνιμους γιατρούς αυτών των ειδικοτήτων θέλουμε ,όχι και καλά........

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 10/12/20 ΚΑΙ 17/12/20 ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ...