ΓΑΥΡΙΟ: Ήρθαν κι έφυγαν δύο τουρίστες από τα ΗΑΕ!!!  

Έλεγχοι του λιμενικού στο Γαύριο - Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω

Με το πρωινό πλοίο Superferry έφτασαν σήμερα το πρωί Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Γαύριο δύο αλλοδαποί τουρίστες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για διακοπές στην Άνδρο!!! Το νεαρό ζευγάρι - όπως είπε - στους λιμενικούς που τους σταμάτησαν για έλεγχο είχε κλείσει ξενοδοχείο και εισιτήρια για τις διακοπές του μέσω ίντερνετ πριν τον κορονοϊό! Και κανείς - όπως φαίνεται - μέχρι την Άνδρο δεν τους είπε κάτι ή δεν τους ειδοποίησε ποτέ.

Κατά τον τακτικό έλεγχο οι λιμενικοί της Άνδρου έμειναν άναυδοι διαπίστωσαν τα παραπάνω και δεν μπορούσαν να τα πιστέψουν. Τους βεβαιώθηκε παράβαση και το ζευγάρι έφυγε για Ραφήνα μέσα σε λίγα λεπτά με το επόμενο πλοίο, το Andros.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως έφτασαν στην Ελλάδα και πως από το αεροδρόμιο πήγαν στην πόλη και έφτασαν και στη Ραφήνα. Πως κυκλοφορούσαν χωρίς κάποιος να τους ρωτήσει ή να τους ειδοποιήσει σχετικά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι από τους πολλούς ελέγχους που κάνουν στα σύνορα και έπειτα λέμε γιατί είχαμε πάλι σήμερα 1660 κρούσματα μετά ένα μήνα καραντίνα ,ο Θεός βέβαια να την κάνει καραντίνα.........

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ανέκδοτο της ημέρας.Δηλαδή απο την προσγείωσή τους στο Ελ. Βενιζέλος εώς την αποβίβασή τους στο Γαυριο δεν τους έγινε κανένας έλεγχος;
Πέρασαν απο δεκάδες σεκιουριτάδες στο αεροδρόμιο (οι οποίοι προφανώς κοιμόνται όρθιοι),τους έλεγξαν χαρτιά,πήραν τις βαλίτσες τους και έφτασαν μέχρι τη Ραφήνα οδικώς,πέρασαν απο πρακτορείο να πάρουν τα εισητήριά τους,επιβιβάστηκαν στο πλοίο και ευτυχώς τελικά που τους έκαναν έλεγχο οι λιμενικοί στο Γαυριο. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν σωστά. Μπράβο στο λιμενικό της Άνδρου.