Νυχτερινή μηχανοκίνητη «κατόπτευση» στο Φραγκάκι!!!

Το εργοτάξιο στο Φραγκάκι

Στις 2:30 το πρωί την Τετάρτη 16/12/20 δύο μοτοσυκλέτες έφτασαν στο εργοτάξιο στο Φραγκάκι. Ο ένας από τους δύο φύλακες άκουσε τον ήχο. Bγήκε έξω είδε τα φώτα των μηχανών και άναψε τους προβολείς του εργοταξίου. Οι δύο μοτοσικλετιστές μόλις διαπίστωσαν πως άναψαν φώτα και υπάρχει φύλακας έκαναν μεταβολή και χάθηκαν στο βουνό. Ειδοποιήθηκαν οι χειριστές και οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων ένας εκ των οποίων είναι από το Κόρθι.

Το πρωί έγινε έλεγχος από τους εργαζόμενους και βρέθηκαν τα ίχνη των μηχανών. Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, η οποία θα αυξήσει τις περιπολίες της στην Πίσω Μεριά και στο Φραγκάκι. Η αστυνομία της Άνδρου έχει ήδη ξεκινήσει να συλλέγει στοιχεία από το facebook γνωστής σελίδας ακτιβιστών που θέλουν «να σώσουν την Άνδρο», στην οποία έχουν δημοσιευτεί παροτρύνσεις για «να κάψουν τα μηχανήματα» κλπ.

 

Τέλος να σημειώσουμε πως εδώ και αρκετές μέρες οι χειριστές των μηχανημάτων που έχουν απειληθεί ή και προπηλακιστεί από συγκεκριμένους ακτιβιστές το προηγούμενο διάστημα προσήλθαν στην αστυνομία και έδωσαν κατάθεση. Ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα Σύρου για τα περαιτέρω.

Για πρώτη φορά στην Άνδρο συμβαίνουν τέτοιες ακραίες και έκνομες ενέργειες. Πρακτικές ακραίες αυτού του είδους συνηθισμένες ίσως σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Εξάρχεια κλπ) δεν είχαν μέχρι σήμερα απήχηση στην Άνδρο. Δυστυχώς όμως ο ακραίος «ακτιβισμός» και η ακραία αντιπολίτευση, οδηγεί σε ακραίες κινήσεις, που βλάπτουν πολλαπλώς την εικόνα της φιλήσυχης Άνδρου, που ξέρουμε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Χιούμορ θα έχει αυτός που θα χαλάσει τις εν λόγω μοτοσυκλέτες. Μηχανήματα είναι και αυτά, και οι χειριστές τους έχουν απύθμενο θράσος, αφού κανείς δεν τους σταματά! (Δικά τους λόγια)

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια περιοχή που μέχρι πρότινος ελάχιστοι την γνώριζαν, καθώς οι περισσότεροι Ανδριώτες και μη δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ, έγινε το μήλο της έριδος το τελευταίο διάστημα, με ενέργειες ακόμη και στα όρια του βανδαλισμού ή των καταστροφών ιδιωτικής περιουσίας. Φθάσαμε στο σημείο να απειλούνται οι ζωές κάποιον ανθρώπων, που εργάζονται για το μεροκάματο με τα μηχανήματα τους στο συγκεκριμένο έργο. Λες και φταίνε αυτοί που προσπαθούν να φέρουν χρήματα στις οικογένειες τους δουλεύοντας σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, οπως αυτή που διανύουμε την τρέχουσα περίοδο. Λες και φταίνε οι απλοί πολίτες που διαπλατύνθηκε ο δρόμος που εδώ και τριάντα περίπου χρόνια είχε διανοίξει η ΔΕΗ για να περάσουν τα καλώδια του ρεύματος προς τη γειτονική μας Τήνο. Η νοοτροπία αυτή για ορισμένους της καταστροφής και των δολιοφθορών των πάντων στην προσπάθεια εναντίωσής τους στα αιολικά πάρκα, αγγίζει τα όρια της κατάλυσης της Δημοκρατίας. Δεν γίνεται την ίδια στιγμή που μιλούν για δημοκρατία οι ίδιοι, να καταστρέφουν ξένες περιουσίες και να προπηλακίζουν τρίτους χάριν της διαφορετικής άποψης και γνώμης που έχουν για τα κοινά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν πληρώνουν σεκιουριταδες καλύτερα, που θα μετατρέψουμε την αστυνομία σε φιλιππινέζα του κάθε τυχοντα; Άκου...περιπολία στο Φραγκακι.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το υπόλοιπο σχόλιο ως υβριστικό κόπηκε. Αν το θέλετε όλο μόνο επώνυμα...
ΥΓ Και μια πληροφορία: οι σεκιουριτάδες (πολύ σωστη η ίδέα σας και ήδη πληρώνουν σεκιουριτάδες όπως έδειξε η παραπάνω περιγραφή) δεν μπορούν να κάνουν συλλήψεις παρακρατικών που αγνοούν τους νόμους και επιχειρούν δολιοφθορές σε ιδιωτική περιουσία. Και τα μηχανήματα του Παρλιάρου όπως και των εταιρειών που δουλευουν εκεί πάνω είναι διωτική περιουσία. Όπως και το δίκό σας ΙΧ είναι ιδιωτική περιουσία και αν το σπάσουν πρέπει η αστυνομία να ψάξει και να συλλάβει κι όχι οι σεκιουριτάδες. Εκτός αν θέλετε και ιδιωτική αστυνομία στην Ελλάδα. Κάτι πολύ πρωτότυπο για κάποιον σαν εσάς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ψωμας με το Θωμά ηταν.
Είχαν πάει να συζητήσουν ...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πρώτον αναφέρετε ονόματα που δεν εμπλέκονται στην ιστορια. Δευτερον τα αναφέρετε ως κουκουλοφόρος της "προόδου" και της "δημοκρατίας". Τρίτον επανέρχεστε σε διαχρονικά ψέματα που εξοφλήθηκαν στις εκλογές του 2019 όταν ο κ. Ψωμας επανεκλέχτηκε, ενώ εσείς αγαπητή μου δεν τολμήσατε να εκτεθείτε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν θα είναι έκπληξη αν επιχειρηθεί δολιοφθορά και καταστροφές εξοπλισμού από «ακτιβιστές» που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με εγκληματικές - τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου «Ρουβίκωνα», συνδυάζοντας ακτιβισμό και καμμία ληστειούλα ή σπάσιμο ΑΤΜ, ώστε μαζί με αντίσταση και αγώνα ενάντια στους πλουτοκράτες και το «Σύστημα», να προσπορίζονται τα κλοπιμαία και στη στραβή που θα τους πιάσουν, να μιλάνε για «απαλλοτρίωση», όπως πριν κάποια χρόνια ισχυρίστηκε ο γιος γνωστού πολιτικού της, θεός να την κάνει, «Αριστεράς»!!!