Παραλαβή νέας αίθουσας για το Γυμνάσιο - Λύκειο Γαυρίου

 

Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Γιαννίσης με τα Ιδρύματα της Χώρας δραστηριοποιώντας όσα από αυτά έχουν κοινωφελείς σκοπούς ώστε να προσφέρουν στην Άνδρο. Φωτογραφία από την παραλαβή της αίθουσας στο Γαύριο. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προκατασκευασμένη αίθουσα για το Γυμνάσιο - Λύκειο Γαυρίου. Δωρεά Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ».

Στην παραλαβή μιας προκατασκευασμένης αίθουσας για το Γυμνάσιο- Τάξη Λυκείου  Γαυρίου προχώρησε σήμερα ο Δήμος μας. Η αίθουσα αποτελεί δωρεά του Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ», το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως στο σχετικό αίτημα του Δήμου. Η αίθουσα είναι 36 τ.μ. με 2 κλιματιστικά.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, Νίκο Σιγάλα. Εύχεται να ξεκινήσει μια νέα περίοδος ακόμα πιο στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Κληροδοτήματος, που θ’ αποφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το νησί μας.

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Κληροδοτήματος, Νίκο Σιγάλα, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος, Αθηνά Κοζανίτη, η οποία ήταν στον χώρο του Σχολείου και παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου την αίθουσα. Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία επίσης του Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, Αντώνη Γιαννακαρώνη, καθώς και του διευθυντή του Σχολείου, Λεωνίδα Λούπεση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτα που μπορούν να κάνουν τα ιδρύματα της Ανδρου για την τοπική κοινωνία είναι πολύ περισσότερα, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές "κωφεύουν". Η χορήγηση της συγκεκριμένης αίθουσας προς το σχολείο του Γαυρίου είναι μεν πολύτιμη, δεν πρέπει να μείνουμε εκεί ομως. Ναι, αξίζει συγχαρητήρια για αυτη του την κίνηση. Μπορεί ομως να προσφέρει πολλά παραπάνω στο νησί της Ανδρου, όπως και κάθε ίδρυμα που σχετίζεται με την Ανδρο. Ας δούμε τις δράσεις του αντίστοιχου μέρους της Σύρου στην οποία και δραστηριοποιείται το εκεί κομμάτι του συγκεκριμένου ιδρύματος και θα καταλάβουμε την διαφορά. Δεν απαξιώνω σε καμία περίπτωση την μέχρι στιγμής δράση των ιδρυμάτων, αλλά θεωρώ προσωπικά οτι μπορούν να συνδράμουν ποικολοτρόπως στην κοινωνία του νησιού.

This comment was minimized by the moderator on the site

Χρειαζονταν για την αποσυμφοριση λογω covid