Εννέα λόγοι που το αυστηρό Lockdown θα φτάσει το τέλος Ιανουαρίου

Tου Αλέξανδρου Γιατζίδη

Διευθυντή σύνταξης medlabnews.gr iatrikanea 

Τα κρούσματα της κινητικότητας των Χριστουγέννων θα φανούν τέλος της ερχόμενης εβδομάδος και της ακόμα μεγαλύτερης κινητικότητας της Πρωτοχρονιάς θα φανούν γύρω στις 15 Ιανουαρίου. Αναμένεται σαφώς πολύ επιβαρυμένη η κατάσταση τότε. 

Ποιοι οι λόγοι που το lockdown θα φτάσει στο τέλος του Ιανουαρίου

  1. O Ιανουάριος είναι μήνας που εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα γρίπης σε ΜΕΘ. Οι πρώτοι θάνατοι κάθε χρόνο από γρίπη είναι τον Ιανουάριο. Κάθε χρόνο έχουμε 200 θανάτους από γρίπη στην Ελλάδα.
  2. Ο καιρός ψυχραίνει και αυξάνει τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.
  3. Το εμβόλιο της pfizer δεν είναι διαθέσιμο άμεσα γιατί υπάρχουν προβλήματα σε παραγωγή και διακίνηση. 
  4. Έχουν από λάθος παραγγελθεί λίγα εμβόλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση
  5. Θα υπάρξει αύξηση κρουσμάτων από την χαλάρωση της εορταστικής περιόδου
  6. Η μετάλλαξη του ιού είναι πιο μεταδοτική και έχει ανιχνευτεί σε όλο τον κόσμο. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και στην χώρα μας.
  7. Το ιικό φορτίο όπως ανιχνεύεται από τα λύματα είναι αυξημένο
  8. Το τρίτο κύμα αναμένεται πιο σοβαρό από το δεύτερο. Στην χώρα μας δεν έχουμε φύγει από το δεύτερο. 
  9. Οι ΜΕΘ παραμένουν πολύ πιεσμένες ακόμα και σήμερα. Οπότε όλα τα παραπάνω εφόσον συμβούν θα οδηγήσουν σε πλήρη αποσυντονισμό του συστήματος υγείας και σε καταστάσεις τύπου Μπέργαμο ή και Λονδίνου.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν βιαστικές κινήσεις και σίγουρα όλα θα αναθεωρούνται μέρα μέρα μάλλον προς το χειρότερο παρά προς το καλύτερο.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/ennea-logoi-pou-to-austirotero-lockdown-tha-ftasei-to-telos-ianouariou.html#ixzz6iPdwGbRb

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για ηρεμήστε εσείς εκεί στη πλατεία του Μπατσιου, άλλοι φωτογραφιζονται σε μαγαζιά και άλλοι χορεύουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλη Χρόνια κύριε Μπασαντή. Να κάνετε ενα ρεπορτάζ στο Μπατσί με αυτό που συμβαίνει από το απόγευμα. Δεν σέβονται την καραντινα και είναι μαζεμένα 15 άτομα και προκαλούν με την μουσική στην αυλή του σπιτιού στο φουλ Η αστυνομία τι κανει;Μόνο στην Αγία Βαρβάρα ηξεραν να ριξουν πρόστιμα;Γιατί τους καλύπτουν;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραία τα παραπάνω, απλά αναρωτιέμαι τι κωδικό sms έστειλε ο Κωστόπουλος και οι λοιποί VIP Νεοέλληνες celebrity ώστε να αλλάξουν χρόνο στα Εμιράτα κ να "ξεσκασουν" λιγακι σε αντίθεση με του λόγου μου που πρέπει να στείλω sms για να παω στο μπακάλικο της..γειτονιάς μου κ όχι στο εμιράτο του Dubai..η της Fujairah κλπ κλπ ..Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν επεμβαίνει εκεί η δικαιοσύνη σε αντίθεση με τους κοινούς θνητούς που τα βελη ανετα εκτοξευονται για " απειθια απο τα ΜΜΕ απο τα ίδια ΜΜΕ στέλνουν κ ανταπόκριση από Dubai ημνοντας τους Διασκεδάζοντας Έλληνες VIP στο χαρέμι του Άλη...
Απλά αναρωτιέμαι...Μετά συγχωρήσεως εννοείται εάν έθιξα το παράλληλο σύμπαν τους...
Καλή χρονιά