Rapid Test για τους εκπαιδευτικούς

Με το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή των εκπαιδευτικών στις θέσεις τους ο Δήμος Άνδρου μερίμνησε να φέρει δωρεάν rapid test για όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού ώστε να υπάρχει μια πρώτη προφύλαξη για τον κορονοϊό. Ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον αρμόδιο για την υγειονομική περιφέρεια Ν. Αιγαίου κ. Χ. Ροιλός, που του παρέδωσε τα κουτιά με τα rapid test (γιατί αργούσαν να παραληφθούν λόγω φόρτου της μεταφορικής) για τους εκπαιδευτικούς, που από αύριο γυρίζουν στα σχολεία. Οι μαθητές γυρίζουν από Δευτέρα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Παρακάτω και το μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς του δημάρχου Άνδρου:

Την Δευτέρα οι μικροί μαθητές του νησιού μας επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες. Η πανδημία έχει αποσυντονίσει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας και έχει στερήσει από τα παιδιά μας πολύτιμες ώρες διδασκαλίας. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ο Δήμος Άνδρου μερίμνησε εγκαίρως για την προμήθεια επιπλέον rapid- tests αντιγόνου COVID- 19, για το ΚΥ Άνδρου, από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια , έτσι ώστε αν και δεν είναι υποχρεωτικό, να υπάρχει δυνατότητα εξέτασης των εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της πρόληψης εφόσον το επιθυμούν. Με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης εύχομαι καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet