Κλιμάκιο ΕΟΔΥ: Σήμερα έγιναν εμβολιασμοί και αύριο θα γίνουν σε όσους θέλουν rapid test…

Από τον σημερινό εμβολιασμό του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Γεροκομείο Άνδρου.

Σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2020 δεύτερη μέρα που ο ΕΟΔΥ είναι στην Άνδρο εμβολίασε με την πρώτη δόση για τον Covid- 19 όλους τους γέροντες και το προσωπικό του Εμπειρίκειου Γηροκομείου Άνδρου. Το κλιμάκιο συνόδευσε ομάδα ιατρών και νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας Άνδρου.

Από τον σημερινό εμβολιασμό στο Γηροκομείο Άνδρου. Διακρίνονται γιατροί και νοσηλευτές μαζί με εμβολιαζόμενο.

Το προσωπικό του Ιδρύματος μετά τον εμβολιασμό εξέδωσε και σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ΕΟΔΥ και τους διευθύνοντες, καθώς και τους γιατρούς και τα στελέχη που έκαναν τον εμβολιασμό.

Από την αναχώρηση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ από την Ραφήνα για Άνδρο την Πέμπτη το απόγευμα με τον Θεολόγο.

Αύριο Σάββατο, 06.02.21, ο Δήμος Άνδρου προγραμματίζει στη Χώρα δωρεάν Rapid tests, σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας.

Από την άφιξη των εμβολίων στο Γαύριο την Πέμπτη το βράδυ. Τα εμβόλια μεταφέρει η Ιωάννα Αγράφα μέλος του κλιμακίου του ΕΟΔΥ. Τα συνεδεύει ένας λιμενικός και δήμαρχος Άνδρου.

Θα γίνει δωρεάν προληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) από τις 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στην άνω Πλατεία, έμπροσθεν Εμπειρικείου Γηροκομείου. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα τα εξής στοιχεία: 1. Προσωπικός Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ), 2. αριθμός κινητού τηλεφώνου και 3. απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα.

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet