ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΥΡΙΑΚΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΒΡΟΧΗ!

Δεμένα τα πλοία της γραμμής μας σε Μύκονο και Ραφήνα σήμερα. Δεμένα και την Κυριακή της Αποκριάς. Δεμένοι κι εμείς στα σπίτια μας λόγω πανδημίας. Μόνο οι καθημερινά διαδηλώνοντες είναι λυτοί... κι όποιον κολλήσουν! Παραπάνω δεμένα πλοία στη Ραφήνα (φωτογραφία αρχείου).

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν έχουμε καράβια σήμερα Πέμπτη 11/3 και λόγω έλλειψης επιβατών την Κυριακη 14/3. Αντιθέτως, αν και είχε ανακοινωθεί πως δεν θα είχαμε καράβια την Τετάρτη 10/3 τελικά έγιναν δρομολόγια γιατί οι εταιρείες είδαν τον καιρό και προέβλεψαν το απαγορευτικό της Πέμπτης 11/3.

Από το πρωί βρέχει κατά ριπάς στην Άνδρο. Καλό σημάδι αυτή η κακοκαιρία που έφερε βροχή!!!

Καράβια δεν θα έχουμε επίσης την Κυριακή της Αποκριάς και φυσικά ούτε σκέψη για καρναβάλια και Καθαρή Δευτέρα. Άλλωστε ποιος κατάλαβε πως ήρθε τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρή Δευτέρα; Μέσα στην πανδημία, που δεν λέει να υποχωρήσει οι μέρες δεν ξεχωρίζουν.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ξεχωρίζουν όμως τα αυαξανόμενα κρούσματα. Ήδη, πάνω από 3.000 ήταν χθές τα κρούσματα με κύρια αναφορά την Αθήνα όπου οι λίγοι Κουφοντινικοί (!!!) και οι περισσότεροι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν ασταμάτητα. Κάτι που βοηθά την εξάπλωση της βίας και της πανδημίας. Εδώ ισχύει δυστυχώς για όλους αυτούς τους "κάργα προοδευτικούς" το... "ο θάνατος μας η ζωή τους"! Κρίμα που εμείς είχαμε ονειρευτεί κάποτε την "πρόοδο" χωρίς εισαγωγικά και  εντελώς διαφορετικά...)

Τελικά για να ταξιδέψεις στις δύσκολες μέρες μας πρέπει πρώτα να κοιτάς (α) το ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ) και μετά το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ. Δύσκολη εποχή για ταξιδιώτες και ιδιώτες επιχειρηματίες. Δύσκολη εποχή για αναμένοντες τον εμβολιασμό και για κλεισμένους στα σπίτια τους. Δύσκολη εποχή γενικώς...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ #66593 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ IP ΣΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ? ?
ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΟΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΤΕ ? ?
Η ΕΜ ΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΟΧΙ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ? ?
ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ''ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ....

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΠΑΝΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Πριν από λίγο ανέβασα ένα σχόλιο, το οποίο βλέπω ότι δεν υπάρχει. Ερωτώ: Κατέβηκε επειδή δεν άρεσε ή υπάρχει τεχνικό πρόβλημα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αργήσαμε να μπούμε στο σάιτ. Ανέβηκε και απαντήθηκε. Και νομίζουμε πως ξεκαθαρίσαμε αρκετές παρεξηγήσεις μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Προκαλεί; μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι σε ένα άρθρο όπου το θέμα του είναι η μη εκτέλεση δρομολογίων να εντάσσεται σφήνα ως σχόλιο η επιμονή της πανδημίας , με αιτία διάδοσης της, μάλιστα, τη πραγματοποίηση κινητοποιήσεων...

...................

Το ότι γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους η πανδημία μετά το περυσινό καλοκαίρι καλπάζει είναι σαφές. Δε θα σας κάνω σοφότερους, αλλά απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε. Όχι για να σας πείσουμε αλλά για να μη μας περνάτε για τενεκέδες.

1. Ανοίξαμε τα σύνορα ανεξέλεγκτα να έρθουν να δροσίσουν τον ποπό τους οι ευρωπαίοι και λοιποί ξεπλυμένοι - οι περισσότεροι τέτοιοι τουρίστες τύπου Φαληράκι Ρόδου και Λαγανά ήταν - και μάλιστα τους υποδεχτήκαμε χωρίς αιδώ με τις στολές υπηρεσίας μας σε στάση προσοχής.

2. Τα καράβια μέχρι και το lockdown του Νοέμβρη ταξίδευαν τίγκα, χωρίς ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα με ένα μπαρ όλο το καράβι όπου συνωστίζονταν οι επιβάτες.

3. Στις μεγάλες βιομηχανίες ή άλλους μεγάλους χώρους εργασίας δεν πάρθηκαν μέτρα ούτε έγιναν έλεγχοι (μέχρι σήμερα) για να μη δυσαρεστήσουν τους μεγαλόσχημους τοπικούς οικονομικούς παράγοντες οι οποίοι προφανώς ασκούν επιρροή, στηρίζουν οικονομικά ή και αλλιώς τους τοπικούς κομματάρχες, έχουν τοπικές ομάδες, σταθμούς ίσως ή και site. Κι όχι μόνο, αλλά τους αφήνουν να εκβιάζουν τους εργαζόμενους (ιδίως τους μετανάστες) να μην απουσιάζουν ακόμα κι αν έχουν συμπτώματα.

4. Το ίδιο συνέβη με την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών για τις συγκομιδές. Τι να ζημιωθούν οι τσιφλικάδες μας; Ή μήπως να πάρουν μέτρα; Αστεία πράγματα.

5. Στα Μ.Μ.Μ οι επιβάτες σαρδέλες ( καλά σοβαρά τώρα αναρωτιόμαστε γιατί δεν υποχωρεί η πανδημία; )

Τέλος πάντων να μην αναφερθούμε στο ΕΣΥ και στα λοιπά προβοκατόρικα των αριστερών.

Αξίζει να γίνει όμως μια αναφορά στο καλό παράδειγμα πειθαρχίας και σεβασμού των κανόνων από τον κ. Πρωθυπουργό που πολλές φορές προς τιμή σας κι εσείς θίξατε από αυτό το site είτε ως κύριο θέμα είτε έντεχνα τοποθετημένο σε άσχετα άρθρα, όπως κάνατε σήμερα με το θέμα των κινητοποιήσεων.

Με εκτίμηση
Επί χρόνια καθημερινός αναγνώστης (για όσο αντέξω).

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ:
1. Κύριε Ξαγοράρη το ΕΝ ΑΝΔΡΩ δεν χρηματοδοτειται από κανέναν και δεν έχει καμία σχέση με την λιστα Πέτσα, την λίστα Σινκλαίρ, τα Panama Papers, τη λίστα Λαγκάρντ, την λίστα Σκουρλέτη, τη λίστα των ληστών και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Θεωρώ αθλια ή τουλάχιστον ατυχή την αναφορά σας για λίστες και διαγράφουμε δύο παραγράφους του σχολίου σας. Ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει όλες τις δικές σας εκτιμήσεις στη συνέχεια για την διάδοση της πανδημίας πριν διαβάσει και τον δικό μας σχολιασμό σε όσα γράφετε...
2. Απορούμε γιατί βασανίζεστε διαβάζοντας μας. Μάλλον δεν θα βασανιζόσαστε αν μας προσπερνάγατε!
3. Απλώς να σας επισημάνουμε μια σειρά λάθη στους συλλογισμούς σας.
- ΔΕΝ δεν είχαμε 3.000 κρούσματα σε μια μέρα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, αλλά χτες!!!
- ΔΕΝ είχαμε 2.000 - 3.000 κρούσματα σε μια μέρα όταν τα΄καράβια είχαν κόσμο, αλλά χτες που είχαν 50 επιβάτες!!!
- ΔΕΝ είχαμε 2.000-3.000 κρούσματα στη μέρα όταν τα ΜΜΜ ήταν τίγκα το φθινόπωρο αλλά χτες που ήταν μισοάδειοι οι δρόμοι.
- ΔΕΝ είχαμε 2.000 - 3.000 κρούσματα την μέρα όταν οι "τσιφλικάδες" έφερναν μετανάστες το καλοκαίρι, αλλα χτες και σήμερα που είναι χειμώνας!!!
- ΔΕΝ έφτασε το ΕΣΥ να κλατάρει τις εποχές που εσείς περιγράφετε κι έφτασε σε αδιέξοδο αυτές τις μέρες.
Αλήθεια πως συνέβησαν όλα με χρονοκαθυστέρηση; Μήπως περίμενε ο κορονοϊός κρυμμένος τόσους μήνες και ξάφνου νάτος πετιέται και εξαπλώνεται μετά 5-6 μήνες σιωπής;
Σταματώ εδω τα ΔΕΝ τις παρατηρήσεις μου. Οι μαζικές κινητοποιήσεις σε εποχές πανδημίες δημιουργούν κρούσματα. Και τα κρούσματα σκοτώνουν... Αυτή είναι η άποψη μας...
Ευχαριστούμε για τον διάλογο μαζί σας. Ξεκαθαρίσαμε μερικά πράγματα...
Την καλησπέρα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Eννοείτε την Κυριακή της Τυροφάγου(ή Τυρινής) 14 Μαρτίου δεν θα έχουμε πλοία, γιατί η Κυριακή της Απόκρεω(Αποκριάς) πέρασε.
Σε καλές εποχές το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας καλοδούλευαν τα πλοία της γραμμής μας, χειμερινή ''οικονομική ανάσα'' γι'αυτά και βέβαια για όλα τα σχετικά με τις ημέρες αυτές καταστήματα(εστιατόρια,φούρνοι, bars, clubs, μεζεδοπωλεία,ζαχαροπλαστεία, είδη εποχής, κλπ..)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πολύ σωστά... Ξεχάσαμε μια λέξη...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro