Αυτοκινητιστικό με σοβαρό τραυματισμό. Αεροδιακομιδή με Super-Puma…

 

Το ελικόπτερο φτάνει λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στην Χώρα και κατευθύνεται στο ελικοδρόμιο.

Αυτοκινητιστικό ατύχημα έγινε σήμερα Τετάρτη 17/3 στις 5 το πρωί κοντά στο ξενοδοχείο Περράκη στην περιοχή της Υδρούσας. Ιδιωτικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κι έφυγε από τον δρόμο. Ο 29χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Η 22χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε βαρύτερα.

Το ελικόπτερο έχει προσγειωθεί και ο πρώτος από τους συνοδούς γιατρούς με την τσάντα και τα ιατρικά μηχανήματα κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο που περιμένει. 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε αρκετά καλή κατάσταση. Όμως, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάσταση και χρειάστηκε να κληθεί επειγόντως ελικόπτερο. Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί Super-Puma της πολεμικής αεροπορίας έφτασε στο ελικοδρόμιο της Άνδρου. Και αμέσως οι συνοδοί γιατροί (4) μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας για να προχωρήσει στην προετοιμασία της διασωλήνωσης και της αεροδιακομιδής.

Η μεταφορά της τραυματισμένης κοπέλας στο στρατιωτικό ελικόπτερο ολοκληρώνεται. Σε λίγα λεπτά θα απογειωθεί για Αθήνα.

Λίγο μετά τις 11:30 το Super-Puma απογειώθηκε με την τραυματία με κατεύθυνση την Αθήνα. Θα προσγειωθεί στο στρατόπεδο Σακέτα που είναι πλησίον του ΚΑΤ όπου θα νοσηλευτεί. Το Εν Άνδρω και η Άνδρος στρέφουν τις σκέψεις τους προς τη νέα κοπέλα και στους οικείους της ευχόμενοι ολόψυχα περαστικά...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι 19 λεπτά διαδρομή από περιφερειακή Υμηττού και Αττική οδό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στις 5 το πρωί (στα όρια της απαγόρευσης κυκλοφορίας)... Δύο νέα παιδιά... Που ξέρουν πώς αν γίνει κάτι το κέντρο Υγείας είναι στη Χώρα... Που ξέρουν ότι το νησί δεν έχει τις τέλειες υποδομές... Που όμως λόγω ηλικίας νοιώθουν άτρωτοι... Που το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, άρα... Προσέχετε γαμώτο, είναι κρίμα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Σακέτα στον Καρέα, το ΚΑΤ στην Κηφισιά. 18 Km μακριά. Τόσο κοντά 20 λεπτά.