Και καλά νέα από το μέτωπο της πανδημίας στην Άνδρο!...

Από τα έργα αποχέτευσης στη Μεσαριά (φωτ. αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - από αυτούς που νόσησαν - τα rapid test που έκαναν το Σάββατο 27/3/21  - το εδώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - και στους οκτώ εργαζόμενους του συνεργείου της Μεσαριάς βγήκαν αρνητικά. Αυτό σημαίνει όπως μας εξήγησαν πως οι άνθρωποι  ανέρρωσαν. Έτσι, μετά από 14 μέρες εγκλεισμού και απομόνωσης στα σπίτια - που έχουν ενοικιάσει και μένουν στην Άνδρο - θα επιστρέψουν αύριο Δευτέρα 29/3/21 κανονικά στις εργασίες τους για την ολοκλήρωση της κεντρικής αποχέτευσης της Μεσαριάς. 

Και κατά τις 14 μέρες οι εργαζόμενοι είχαν ελαφρά συμπτώματα έτσι δεν χρειάστηκε να μετακινηθούν σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και οι άλλοι νοσούντες που μολύνθηκαν από την αρχική εστία (εργαζόμενοι δημαρχείου κλπ) δεν έχουν βαριά συμπτώματα. Προφανώς - όπως εξήγησαν οι γιατροί - τα συγκεκριμένα στελέχη του ιού δεν ήταν της βαρύτερης μορφής. Το ίδιο θετικά μοιάζουν τα νέα από τη Ναυτική Βάση όπου όπως λένε δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά μέχρι στιγμής και οι νοσούντες ναύτες είναι σε απομόνωση στα σπίτια τους προς αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Πάντως, πέρα από τα μέχρι στιγμής θετικά νέα, όπως επισημαίνεται ακόμα μια φορά από το Κέντρο Υγείας Άνδρου, αλλά και από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, πρέπει οι κάτοικοι της Άνδρου και οι επισκέπτες για τις επιτρεπόμενες εργασίες να τηρούν πλήρως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αυτή την κρίσιμη περίοδο που το κύμα της πανδημίας έδειξε τα δόντια του στην Ελλάδα και ξαφνικά και στην Άνδρο. 

Τέλος να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την ώρα από τους αρμοδίους για το πρόγραμμα εμβολιασμών των νησιών με κατοίκους από 1.000 μέχρι 3.000 ή από 3.000 μέχρι 10.000, όπου είναι και ή Άνδρος. Απ' ότι φαίνεται τις πρώτες εξαγγελίες δεν ακολούθησαν οι ανάλογοι εμβολιασμοί. Ή, αν ακολούθησαν δεν υπάρχει πληροφόρηση. Προφανώς η κακή διαχείριση των εμβολίων σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει επηρεάσει και την Ελλάδα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γραφουμε σωστα . Το (ανερρωσαν) λαθος.Το σωστο ειναι ΑΝΑΡΡΩΣΑΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαφορά εκπαιδευτικού συστήματος κυρία μου. Και τα δύο σωστά. Το ένα στην καθαρεύουσα το άλλο στη δημοτική. Προσέξτε μην καταργήσετε και την Αττική διάλεκτο ή την δοτική σε πολλούς τύπους που διατηρούνται μέχρι σήμερα. Π.χ. "λόγω κινδύνου" κλπ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ καλα θα κανουν να ξεκινησουν οι εργασιες μιας και αναρρωσαν οι ανθρωποι και τηρηθηκε η καραντινα!!!
Με το κρουσμα που μαθαμε σε μεγαλο σουπερ μαρκετ τι εχει γινει; ειναι ψεμματα για αυτο λειτουργει; Εκει δεν θα πρεπει να τηρηθει καραντινα αν ισχυει;
Η πολιτικη προστασια δεν θα πρεπει να επεμβει αν ειναι αληθεια κατι τετοιο;
Η Ανδρος ενημερωνεται απο το δικο σας site, εγκυρη ενημερωση εχουμε απο εσας και σε εσας βασιζομαστε!!
Οφειλουν οι αρμοδιοι να απαντησουν γιατι εθελοτυφλουν;
Εχει να κανει με γνωστους-συγγενεις που εργαζονται εκει;
Η ειναι ανακριβειες που διαδιδονται στο νησι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα παράπονα σας στο τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στον ΕΟΔΥ. Αυτοί κρύβουν τις πηγές μόλυνσης και τις εστίες αναφοράς. Τα γράψαμε. Έχουν ενα λάθος εντελώς πρωτόκολλο πληροφόρησης και νομίζουν πως με την σιωπή κάτι κάνουν.
Αύριο θα ρωτήσουν - μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν - το ΔΣ του φορέα τους μπας και μάθει κάποιος κάτι. Αλλά από αύριο θα κάνουμε κι εμείς σχετική έρευνα. Και θα δούμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οργάνωση αντιμετώπιση πρόληψη εμβόλια σε όλα μηδέν

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Λίγο μηδενιστή σας βρίσκουμε. Έχετε μήπως κάποιο λόγο να μην βλέπετε κάτι θετικό; Το ότι θεραπεύτηκαν οι άνθρωποι είναι κι αυτό... μηδέν;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η διασπορα στο νησι υπαρχει...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κύριε με τον κωδικό ΙΡ 141.255.... έχετε επιχειρήσει πάλι να γράψετε σχόλιο που ΚΟΠΗΚΕ λόγω αποφυγής διασποράς ασύστολων ψευδών. Στο νησί περισσότερο από διασπορά κορονοϊού υπάρχει διασπορα ψευδών ειδήσεων. FAKE NEWS όπως θα έλεγε κι ο αλήστου μνήμης Τραμπ... Συνεπώς το ΕΝ ΑΝΔΡΩ δεν θέλει να συμβάλει στην εξάπλωση του ιού των fake news...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro