Δυσκολεύει η κατάσταση, ενώ μιλάνε για... χαλάρωση! Τι γίνεται στην Άνδρο...

Στην Άνδρο συνεχίζονται οι απολυμάνσεις (σήμερα στο Μπατσί), τα τεστ (αύριο στο Γαύριο) και κανονικά οι εμβολιασμοί. 

Είναι να απορεί κανείς πως με 3.491 νέα κρούσματα και 755 διασωληνωμένους συν 67 θανάτους πως θα ανοίξει η αγορά στην Ελλάδα όπως ακούγεται από πολλές μεριές. Όλα αυτά καθώς οι εμβολιασμοί θέλουν χρόνο και στην Ευρώπη πάνε ακόμα πιο αργά. Τόσο αργά που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έφτασε να διαμαρτύρεται δημόσια για την καθυστέρηση της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή η Γαλλία μπήκε σε ένα νέο lockdown για ένα μήνα!

Από την σημερινή απολύμανση του Δήμου Άνδρου στους κοινόχρηστους χώρους στο Μπατσί

Κατά τα άλλα σήμερα ήταν μια ακόμα δύσκολη μέρα στην Ελλάδα, καθώς στις 561 εκτινάχθηκαν οι εισαγωγές  νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας (+17%) το τελευταίο 24ωρο. Στην Αττική συγκεντρώνεται για μια ακόμα ημέρα η πληθώρα των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού. Η περιοχή συνεχίζει να «βράζει», καθώς 1.649 εντοπίζονται στην Αττική. Βράζει και το κέντρο της Αθήνας με 469 κρούσματα, όπως και η Θεσσαλονίκη με 467. Στο «βαθύ κόκκινο» τα βόρεια και δυτικά  προάστια της Αθήνας, η Ανατολική Αττική , ο Πειραιάς η Αχαΐα και η Λάρισα.

 Στις Κυκλάδες σήμερα ανακοινώθηκαν 12 κρούσματα, εκ των οποίων 4 στη Θήρα, 1 στην Μύκονο, 6 στη Νάξο και 1 στην Πάρο. Σημειώστε πως στην Άνδρο για μια ακόμα μέρα δεν ανακοινώθηκε κρούσμα κάτι που είναι στα θετικά του νησιού. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται κανονικά οι απολυμάνσεις (σήμερα έγιναν στο Μπατσί), τα rapid test (αύριο γίνονται στο Γαύριο) και οι ημερήσιοι εμβολιασμοί.

Σήμερα από τον Δήμο απολύμανση στο Μπατσί, αύριο στο Γαύριο. Στο Γαύριο θα γίνουν αύριο και rapid test. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ RAPID TESTS & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ
Δωρεάν Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο (Drive Through) στο Γαύριο προγραμματίζει για την Παρασκευή, 02 Απριλίου, ο Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας. Η δειγματοληψία θα γίνει στο Λιμάνι Γαυρίου, στις 02 Απριλίου, από τις 10.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Επίσης, την Παρασκευή 2 Απριλίου θα γίνει και απολύμανση από τον Δήμο Άνδρου στο Γαύριο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗ
ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ ?????

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Συνεννοηθείτε λίγο μεταξύ σας γιατί έχετε μπλεχτεί. Ο "Φαρμακοποιός" που δεν είναι φαρμακοποιός, αλλά πολιτικό τρολ του διαδικτύου, έγραφε προηγουμένως πως... "πλένουν με σαπούνι"!!! Κάτι που ο ΕΟΔΥ συνιστά να κάνουμε όλοι μας για απολύμανση όταν λέει να πλένουμε τα χέρια μας!!! Εσείς σαν "ειδικός" στα νερά προφανώς δοκιμάσατε πίνοντας το και διαπιστώσατε πως... πλένουν με νερό!!!
Τι από τα τρία ισχύει; Πλένουν με σαπούνι; Πλένουν με νερό; Ή, μήπως απολυμαίνουν με απολυμαντικό που έχει ως βάση το χλώριο που είναι ειδικό για μικρόβια και ιούς, αλλά δεν επηρεάζει τον άνθρωπο και τα ζώα;
Και για να μαθαίνετε μιας και έχετε μαθησιακές δυσκολίες με χλώριο απολυμαίνουν τις πισίνες από ιούς και μικρόβια. Με χλωρίωση απολυμαίνουν τα νερά στις δεξαμενές πόσιμου νερού από κολοβακτηρίδια, μικρόβια και ιούς. Δεν φοράνε ειδικές φόρμες για να χλωριώσουν τα νερά. Μόνο στις μυοκτονίες και απεντομώσεις χρησιμοποιούν βαριά φάρμακα και χρειάζονται ειδικές φόρμες.
ΥΓ Τα παραπάνω μας τα είπε ο χημικός μηχανικός που έχει τον έλεγχο των νερών της Άνδρου. Είδατε που κάτι μαθαίνετε αλληλογραφώντας με το ΕΝ ΑΝΔΡΩ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι ντροπή με το σαπούνι που πλένουν τους κάδους να λέει ο Δήμος ότι κάνει απολυμανσεις...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όσο είστε εσείς φαρμακοποιός, άλλο τόσο εμείς είμαστε αστρονα΄θτες!!! Μια παρατήρηση δείγμα της ασχετοσύνης που σας: ο ΕΟΔΥ που επικαλείστε όπως και όλοι οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί σας λένε από την αρχή της πανδημίας να πλένεται προσεκτικά τα χέρια σας με ΣΑΠΟΥΝΙ!!! Υπήρχε και σχετική διαφήμιση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Και το λένε και κάθε βράδυ στις ενημερώσεις!!
Ακόμα κι αν αυτό που λέτε είναι αλήθεια - που δεν είναι και ρωτήστε σχετικά τους αρμοδίους και αυτούς που κάνουν απολύμανση - με το πλύσιμο με σαπούνι επιτυγχάνεται απολύμανση!!!
Προφανώς δεν το ξέρετε ή θέλετε να δημιουργήσετε πολιτικές εντυπώσεις διασπείροντας ανησυχίες. Συνεχίστε το "θεάρεστο" πολιτικό έργο σας...
Την καλημέρα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα ολα αυτα,αλλα καποιοι μας δουλευουν και εμεις απλα κοιταμε,διχως να μπορουμε να προστατευτουμε.Διαβαζουμε ανακοινωσεις δημοσιων υπαλληλων για νομους και τιμωριες.Που ειναι ολα αυτα?Ισχυουν για ολους ή οχι? Ειναι κοινο μυστικο οτι ενεργο κρουσμα,μια μερα μετα το τεστ εκανε κανονικα την δουλεια του,ηρθε σε επαφη με αρκετο κοσμο,πληρωθηκε (αδρα λογω της δουλειας του) και αναγκασε καποιους αλλους ανθρωπους,να μπουν σε καραντινα.Αυτους τους ανθρωπους,ποιος νομος τους προστατευει? Που θα βρουν το δικιο τους που τους 'εκλεισε' ενας ανευθυνος στο σπιτι τους? Ρωταει αυτος ο @#@#@ αν μπορουν να ζησουν αυτοι οι ανθρωποι την οικογενεια τους,τωρα που δεν μπορουν να πανε για το μεροκαματο? Ρωταει αν εχουν αλλο σπιτι να μεινουν,για να μην ερχονται σε επαφη με την υπολοιπη οικογενεια? Ψιλα γραμματα...