Έξαρση της πανδημίας. 16 κρούσματα στις Κυκλάδες. Αρνητικά τεστ και απολυμάνσεις στην Άνδρο...

Συνεχίστηκαν για μια ακόμα μέρα οι απολυμάνσεις και τα rapid-test. Σήμερα ήταν η σειρά του Γαυρίου. Στις φωτογραφίες απολυμάνσεις στο Γαύριο.

Κορωνοϊός: Στα 3.080 τα νέα κρούσματα, στους 753 οι διασωληνωμένοι, στους 72 οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο. Στις 562 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας. Από γεωγραφικής πλευράς, τα 1.383 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική (τα 389 στο κέντρο της Αθήνας) και τα 350 στη Θεσσαλονίκη.

Απολυμάνσεις και rapid test στο Γαύριο.

Στις Κυκλάδες είχαμε μια αύξηση φτάνοντας τα 16 κρούσματα σήμερα. Αναλυτικά, είχαμε 4 κρούσματα στην Θήρα, 1 κρούσμα στην Κέα-Κύθνου, 2 κρούσματα στην Μήλο, 4 κρούσματα στην Μύκονο, 4 κρούσματα στην Νάξο, 1 κρούσμα στην Πάρο.

Στην Άνδρο για μια ακόμα μέρα δεν ανακοινώθηκαν κρούσματα, ενώ συνεχίστηκαν τα rapid test και οι απολυμάνσεις στο νησί. Στο Γαύριο σήμερα ο ΕΟΔΥ έκανε 86 rapid-test και ήταν όλα αρνητικά, ενώ ο Δήμος Άνδρου απολύμανε για μια ακόμα μέρα τους κοινόχρηστους χώρους στο λιμάνι του Γαυρίου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρώσεις υπήρξαν ; Στους ασυνείδητους που κυκλοφορούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και δεν σέβονται τους συντοπίτες τους; Εκτός από το να λέμε για τις εκκλησίες και τα μέτρα που δεν τηρούνται, μήπως οι υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τους ελεγχους να πράξουν τα δέοντα;
Καραντίνα λένε τα μέτρα και όχι βόλτες και επαγγελματική δραστηριότητα κανονικά! Ποιος και πότε θα τους μαζέψει; Ελπίζουμε όταν δεν θα είναι πια πολύ "αργά για δάκρυα Στελλα"!!