Πρόβλημα στα self test της Άνδρου λόγω της ζημιάς στο ίντερνετ. Ελάχιστα κρούσματα στις Κυκλάδες. Στα ύψη οι αριθμοί στην Ελλάδα.

 

Οι δύο εργαζόμενοι στην μεσημεριανή βάρδια στο Κέντρο Υγείας το μεσημέρι της Πέμπτης 15/4. Και οι δύο, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι της εταιρείας security που τους πλαισιώνουν διαμένουν στην Άνδρο. Στα θετικά 8-10 θέσεις εργασίας στο νησί.

Και σήμερα δεν ανακοινώθηκε κανένα κρούσμα στην Άνδρο. Γινόμαστε μονότονοι που το γράφουμε καθημερινά, αλλά πως αλλιώς θα υπενθυμίζουμε σε κάποιους καταστροφολόγους ή κακεντρεχείς πως δεν υπάρχουν αδέσποτα κρούσματα διάσπαρτα στο νησί. Αυτό έδειξαν και τα πρώτα μαζικά self test που έχουν γίνει. Να σημειώσουμε πως σήμερα υπήρξε πρόβλημα με τα self test στο νησί γιατί λόγω της ζημιάς στο δίκτυο τηλεφώνου και ίντερνετ υπήρξε ένα μικρό χάος με τα self test λόγω της διαδικτυακής πλατφόρμας που καταχωρούνται. Κι αυτό γιατί ένα μέρος του νησιού ήταν χωρίς διαδίκτυο και χωρίς πρόσβαση στις πλατφόρμες των τεστ. 

Ως προς τα γενικότερα να σημειώσουμε πως έφυγαν υγιείς οι πλανόδιοι έμποροι που βρέθηκαν με κορονοϊό από το νησί. Και βεβαίως να προσθέσουμε πως συνεχίζονται καθημερινά τα εμβόλια στο Κέντρο Υγείας Άνδρου το οποίο έχει ενισχυθεί με νοσηλευτικό προσωπικό εδώ και μερικούς μήνες και στο οποίο εμβολιάζονται περίπου 70-80 άτομα ημερησίως. Τα εμβόλια φτάνουν με τα καράβια της γραμμής. Και φυλάσσονται αυστηρά τόσο μέσα στο Κέντρο όσο και γύρω από αυτό από εταιρεία security, η οποία έχει αναλάβει την φύλαξη του Κέντρου Υγείας προς αποφυγή κάποιας δολιοφθοράς από κάποιους που πιθανόν να είναι κατά των εμβολιασμών. 

Στις Κυκλάδες οι αριθμοί είναι πολύ περιορισμένοι. Πέντε ήταν σήμερα τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν στις Κυκλάδες. Αναλυτικά: 2 κρούσματα στην Π.Ε Μυκόνου, 1 κρούσμα στην Π.Ε.Νάξου, 1 κρούσμα στην Π.Ε Σύρου και 1 κρούσμα στην Π.Ε Τήνου. Είναι ευχάριστο που τα κρούσματα έχουν μειωθεί στις Κυκλάδες, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμοι οι κατάλογοι γενικού εμβολιασμού των περισσότερων νησιών.

Στη Ελλάδα τα πράγματα εξακολουθούν να δείχνουν δύσκολα. Στα 3.833 ήταν τα νέα κρούσματα στην χώρα, στους 819 οι διασωληνωμένοι και 104 οι θάνατοι. Αυξημένα ήταν σήμερα τα κρούσματα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, καθώς σήμερα ενσωματώθηκαν και όσα επιβεβαιώθηκαν με μοριακό έλεγχο μετά από τα self test, που άρχισαν και συνεχίζονται με επιτυχία. 1861 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική  εκ των οποίων τα 555 στο κέντρο της Αθήνας, 521 στη Θεσσαλονίκη και 127 στη Λάρισα.

¨ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet