Ξεπέρασαν τους 200 οι εμβολιασμοί σήμερα στην Άνδρο! 9 κρούσματα στις Κυκλάδες…

Το εμβολιαστικό κέντρο της Άνδρου

Ξεπέρασε τους 200 εμβολιασμούς σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου το Κέντρο Υγείας Άνδρου (204 για την ακρίβεια). Οι εμβολιασμένοι ανήκουν και στις δύο κατηγορίες. Και σε αυτούς που είχαν προγραμματίσει κανονικά και σε αυτούς που ήταν έκτακτοι με τον μαζικό εμβολιασμό της περιόδου.

Και βεβαίως οι εμβολιασμοί θα συνεχίσουν και αύριο Σάββατο. Αυτό σημαίνει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα η Άνδρος θα έχει καταφέρει να έχει εμβολιάσει σε πολύ μαγάλο ποσοστό τους κατοίκους της. Μια νέα σελίδα θα ανοίξει – όπως όλα δείχνουν - από το τέλος Μαΐου στο νησί.

Στις Κυκλάδες αναφέρθηκαν σήμερα 9 κρούσματα. Αναλυτικά, 1 κρούσμα στην Π.Ε Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε Κέας-Κύθνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε Μήλου, 1 κρούσμα στην Π.Ε Μυκόνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε Πάρου και 2 κρούσματα στην Π.Ε Τήνου.
Τέλος στην Έλλάδα αναφέρθηκαν 2.754 νέα κρούσματα, 819 οι διασωληνωμένοι, 76 θάνατοι. Και είχαμε και 456 νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο στα νοσοκομεία της χώρας. Στην Αττική είχαμε 1.355 κρούσματα, 343 στη Θεσσαλονίκη, 402 κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας και 162 στον Πειραιά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet