Ξεπέρασαν τους 2.500 όσοι έκαναν την πρώτη δόση στην Άνδρο! Ελάχιστα κρούσματα στις Κυκλάδες…

Ξεπέρασαν τους 2.500 όσοι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου στην Άνδρο. Αυτοί που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις είναι περίπου το ένα τρίτο. Σύμφωνα με τα στοιχεία έχουμε 78 περίπου εμβολιασμούς με προγραμματισμένα ραντεβού κάθε μέρα. Και επιπλέον άλλους 120 εμβολιασμούς περίπου μέσω των καταλόγων του Δήμου Άνδρου τις τελευταίες 5 μέρες. Σήμερα Σάββατο οι εμβολιασμοί περιορίστηκαν μόνο στα προγραμματισμένα ραντεβού φτάνοντας τους 78.

Η Άνδρος μέρα με την μέρα χτίζει την καλοκαιρινή ανοσία με τους μαζικούς εμβολιασμούς των κατοίκων (που συνεχίζουν να γράφονται στους καταλόγους του Δήμου) και με βάση την εντατική δουλειά που γίνεται από την διεύθυνση και τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Να σημειώσουμε πως αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως η Άνδρος εδώ και εβδομάδες δεν έχει κανένα κρούσμα κορονοϊού. Κάτι που συνέβαινε και επί πολλούς μήνες πριν τον Μάρτιο, έχοντας αναδειχθεί covid free νησί πολλές φορές.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ιστοσελίδα προσκείμενη στην αντιπολίτευση έκανε σημαία της τα τυχαία κρούσματα του Μαρτίου, ενώ δεν έχει κάνει θέμα ποτέ τις επιτυχίες του νησιού και των αρμοδίων του στο θέμα της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας μέχρι τώρα. Αλλά και της επιτυχίας των εμβολιασμών εδώ και αρκετές εβδομάδες. Φαίνεται πως κάποιοι στην Αθήνα δεν αντέχουν τις επιτυχίες της Άνδρου...

Επιτυχίες όμως έχουν εδώ και καιρό και οι Κυκλάδες. Σήμερα ακόμα για μια μέρα οι Κυκλάδες είχαν μόλις 7 κρούσματα. Αναλυτικά, Θήρα 2, Μύκονος 1, Σύρος 1, Τήνος  3.

Τα πράγματα όμως στην Ελλάδα εξακολουθούν δύσκολα. Στα 2.597 ήταν σήμερα τα κρούσματα εκ των οποίων τα 1.198 στην Αττική και τα 350 στη Θεσσαλονίκη! Οι διασωληνωμένοι υποχώρησαν στους 797. Όμως το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 86 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι έφτασαν τους 472. Στο «κόκκνο» το κέντρο της Αθήνας με 352 μολύνσεις και ο Πειραιάς με 181.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet