Ξεκινά Μ. Τρίτη η ασφαλτόστρωση στη Μεσαριά. Ανακοινώθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας

 

Φωτογραφία από τις εργασίες της κεντρικής αποχέτευσης και των 70 συνδέσεων που έγιναν στη Μεσαριά.

(Ξεκινά αύριο, αφού πέρασε και η τριήμερη έκτακτη κακοκαιρία που καθυστέρησε ακόμα περισσότερο τις εργασίες, η ασφαλτόστρωση στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ισοπεδωτική άσφαλτος θα ολοκληρωθεί και αμέσως μετά θα πέσει ισοπεδωτική άσφαλτος και στο Νειμποριό. Τα φινιρίσματα του τέλους θα πέσουν μαζί με αυτά της Χώρας αμέσως μετά το Πάσχα. Όπως αμέσως μετά το Πάσχα θα γίνει η ασφαλτόστρωση, αλλά και το φινίρισμα από την έξοδο της Μεσαριάς μέχρι και το Βακόνι που χρηματοδοτεί καθ' ολοκληρία η Περιφέρεια και εκτελεί ο Δήμος Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης αύριο, Μ. Τρίτη, 27/04/2021 και για όλη την ημέρα το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς θα παραμείνει κλειστό για όλα τα οχήματα. 

Για την διευκόλυνση όλων μας, ζητούμε να απομακρυνθούν όλα τα σταθμευμένα οχήματα της περιοχής από σήμερα το βράδυ καθώς λόγω των εργασιών θα παραμείνουν εγκλωβισμένα όλη την ημέρα.

Παρακαλούμε:

  1. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  2. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προέχει ο κόμβος Μεσαριά Βακόνι (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΔΟΣ) από το Νειμποριό ο οποίος δρόμος είναι σε καλύτερη κατάσταση( του Νειμποριου). Το κομμάτι Βακονι - Μεσαριά είναι σε άθλια κατάσταση, σπάμε τα αυτοκίνητά μας κάθε μέρα. Και τα λάστιχα και οι φθορές στοιχίζουν.