Ξεπεράσαμε τους 4.000 εμβολιασμένους με πρώτη και δεύτερη δόση συνολικά

Πάμε καλά. Πάμε πολύ καλά. Μην μεμψιμοιρείτε και μην ακούτε τους γκρινιάρηδες. Θέλουμε κανένα μήνα ακόμα και η Άνδρος θα είναι πλήρως εμβολιασμένη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέχρι χτες βράδυ είχαν εμβολιαστεί στο νησί 4.061 άτομα.  Με την πρώτη δόση έχουν εμβολιαστεί κοντά 3.000 (2.791 μέχρι χτες). Και με την δεύτερη 1.270 (μέχρι χτες).

Με δεδομένο πως καθημερινά ποι εμβολιασμοί ξεπερνούν συνήθως τους 200 (πρώτη και δεύτερη δόση) μπορεί κανείς να υπολογίσει πως σε ένα μήνα η Άνδρος θα έχει ξεπεράσει τους 4.000-4.500 και με τις δύο δόσεις.

Το νησί έχει περίπου 8.000 κατοίκους. Και πάνω από 1500 είναι παδιά και νέοι μέχρι 20-25 χρονών. Άρα θα χτιστεί σταδιακά ένα τείχος ανοσίας. Προς τα μέσα ή το τέλος Ιουνίου όλοι θα είναι εμβολιασμένοι. Αυτό λέει η λογική των πραγμάτων.

Άρα, ορθώς πορευόμαστε. Ή, άλλως εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν εμβολιαστούμε φίλε (Γιάννη) σε μία 5ετία
δεν θα υπάρχει κανείς για να σε επιβεβαιώσει.

Δες τι γίνεται στην Ινδία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα αποτελέσματα των εμβολίων για τους ηλικιωμένους γονεις μας θα τα δούμε σε κανένα χρόνο εδώ είμαστε και θα με θυμηθείτε. Κρατήστε το μυνημα ελπίζω να κάνω λάθος και να μην επιβεβαιωθούν οι επιστήμονες οι οποίοι απορούν που τρέχουν υγιείς άνθρωποι και κυριος νεοι να εμβολιαστούν με τον ιό. Ας ελπισουμε την επόμενη πενταετία τα παιδιά μας να μην πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από τους καρκίνους. Ο χρόνος θα δείξει αλλά δυστυχώς θα είναι αργά τότε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχουν εμβολιαστει Γι'αυτό στις πλατείες κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς αποστάσεις? Γι'αυτό δεν φοράει κάνεις μάσκα? Γι'αυτό τρώνε από το ίδιο πιάτο τον μεζέ? Γι'αυτό γελάνε δυνατά και φωνάζουν υπό την επήρεια του ποτού και πέφτουν τα σάλια επανω στον άλλον?
Ε αυτοί είναι οι ίδιοι που δεν πατούν σε εκκλησια αλλά όταν δουν κανένα μεμονωμένο πρόσωπο μεσα σε εκκλησια από το φεισμπουκ χωρίς μάσκα θα πέσουν να τον φάνε. Ή όταν κατέβει κανένας την αγορά χωρίς μάσκα τον κοιτάζουν έτοιμοι να τον κατασπαράξουν. Ψέματα? Ζούμε στον αιώνα του παραλογισμού κ. Διαμαντή