ΑΝΔΡΟΣ: Δύο κρούσματα από τον ΕΟΔΥ. Σήμερα 96 rapid test στο Κόρθι μόνο 2 θετικά…

Από τεστ στο Κόρθι. Φωτογραφία αρχείου.

Δύο κρούσματα ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ σήμερα από την Αθήνα. Το ένα είναι από self test της Κυριακής και το άλλο από επιβεβαίωση προηγούμενου κρούσματος.  Όμως, σήμερα συνέχισε τους ελέγχους στο Κόρθι και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άνδρου και του Δήμου Άνδρου. Από τα 96 rapid test που έγιναν στον Όρμο Κορθίου βρέθηκαν μόνο 2 θετικά. Και προσέξτε και αυτά είναι επανεπιβεβαίωση θετικών προηγούμενων ημερών που είχαν βγει με self test.

Για μια ακόμα φορά στο Κόρθι προσήλθαν μαζικά πολλά άτομα. Όμως τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν πως μάλλον κόπασε η διασπορά. Συνεπώς για πρώτη φορά μπορούμε να αισιοδοξούμε πως η μεταπασχαλινή διασπορά που υπήρξε στην περιοχή του Κορθίου έχει αρχίσει να περιορίζεται όπως δείχνουν τα αποτελέσματα όπου τα ελάχιστα κρούσματα που ανιχνεύονται είναι επανεπιβεβαιώσεις παλαιότερων.   

Κατά τα άλλα μειώνονται τα κρούσματα και στις Κυκλάδες όπου ανακοινώθηκαν μόνο 9. Αναλυτικά είχαμε: 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ανδρου, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet