Δύο κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Άνδρο. Όλα τα rapid test αρνητικά στη Χώρα…

Δύο κρούσματα στην Άνδρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα 27/5. Πρόκειται για κρούσματα προηγούμενων ημερών. Σήμερα συνεχίστηκαν τα δωρεάν rapid test στη Χώρα. Έγιναν 30 τεστ. Όλα αρνητικά. Από τα παραπάνω στοιχεία μπορούμε να συνάγουμε πως η διασπορά, που υπήρξε στην Άνδρο τις τελευταίες 15 μέρες μοιάζει να περιορίστηκε πλέον σημαντικά.

Στις Κυκλάδες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 14 κρούσματα. Αναλυτικά, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Άνδρου, 8 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τήνου. Βλέπουμε πως και στις Κυκλάδες μειώνονται συνεχώς οι αριθμοί των κρουσμάτων. 

Η διασπορά του ιού το προηγούμενο διάστημα στην Άνδρο επηρέασε για δεύτερη φορά τα δημόσια έργα, καθώς σταμάτησε η ολοκλήρωση της επίστρωσης με σφραγιστική άσφαλτο σε Μεσαριά, Βακόνι και Νειμποριό, γιατί ο χειριστής του μηχανήματος της ασφαλτόστρωσης βρέθηκε θετικός. Περιμένουν να επαναρχίσει τις εργασίες την προσεχή εβδομάδα μόλις ο ιός ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Τέλος, να σημειώσουμε πως συνεχίζονται με ταχύ ρυθμό οι εμβολιασμοί από το Κέντρο Υγειάς Άνδρου. Ήδη οι εμβολιαζόμενοι πλησιάζουν σήμερα τους 7.500, από τους οποίους 5.200 περίπου με την πρώτη δόση και οι 2.250 και με τις δύο δόσεις. Είναι εμφανές πως μέσα στον Ιούνιο η Άνδρος θα έχει επιτύχει την πολυπόθητη ανοσία…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet