Κανένα κρούσμα από τον ΕΟΔΥ σήμερα. Ανακοινώθηκε διακοπή ασφαλτοστρώσεων λόγω Covid19!

Φωτογραφία αρχείου

Κανένα κρούσμα δεν ανακοινώθηκε στην Άνδρο σήμερα. Ούτε ο ΕΟΔΥ από την Αθήνα, ούτε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκανε σήμερα rapid test στο Μπατσί ανίχνευσαν κρούσμα. Αν και δεν υπήρξε προσέλευση κι έγιναν σήμερα ελάχιστα τεστ (16), όμως όλα ήταν αρνητικά. 

Στις Κυκλάδες σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15 κρούσματα. Αναλυτικά, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου, 7 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου, 5 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Δήμος Άνδρου ανακοίνωσε ότι σταμάτησε το έργο της ασφαλτόστρωσης με σφραγιστική επικάλυψη σε Βακόνι, Μεσαριά, Νειμποριό. καθώς ο χειριστής του μηχανήματος ανιχνεύθηκε θετικός τις προηγούμενες μέρες. Η ασφαλτόστρωση θα ολοκληρωθεί μόλις κλείσει τον κύκλο ο ιός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολιγοήμερη διακοπή ασφαλτοστρώσεων

 Σας ανακοινώνουμε την διακοπή για λίγες ημέρες των εργασιών ασφαλτόστρωσης, λόγω εφαρμογής προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων covid-19, έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος σε μέλος του συνεργείου ασφαλτοστρώσεων. Αν όλα εξελιχθούν καλά, οι ασφαλτοστρώσεις θα αρχίσουν εκ νέου στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet