Χωρίς κρούσματα η Άνδρος. Μόνο 8 στις Κυκλάδες. Επιστρέφουν συνεργεία και ανοίγουν τα μαγαζιά μετά την μεταπασχαλινή κρίση…

Τα εμβόλια συνέβαλαν να ανακοπούν τα κρούσματα...

Για μια ακόμα μέρα εκτός των πινάκων κρουσμάτων του ΕΟΔΥ η Άνδρος. Όπως έχουμε σημειώσει ξεφύγαμε από τις μεταπασχαλινές εστίες και πλέον όπως όλα δείχνουν όλοι επιστρέφουν στις δουλειές τους.

Ήδη τις αμέσως επόμενες μέρες ξεκινάνε πάλι οι ασφαλτοστρώσεις με την σφραγιστική στρώση σε Βακόνι, Μεσαριά, Χώρα, Νειμποριό. Καλώς έχόντων των πραγμάτων θα έχουν τελειώσει πριν του Αγίου Πνεύματος. Και ακόμα ξεκινούν και τα συνεργεία για τις ανεμογεννήτριες στο Φραγκάκι, που είχαν κάνει κράτει λόγω των κρουσμάτων στο Κόρθι. Τέλος τα καταστήματα που είχαν κλείσει λόγω covid 19 άνοιξαν κανονικά.

Κατά τα άλλα μόνο 8 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στις Κυκλάδες. Αναλυρικά, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Νάξου, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου. Όπως όλα δείχνουν οι εμβολιασμοί στα νησιά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και πλέον νησιά που είχαν πολλά κρούσματα δεν εμφανίζονται στις καθημερινές λίστες, ενώ κι αυτά που συνεχίζουν να εμφανίζονται είναι με ελάχιστα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet