Ολοκληρώθηκε η πρώτη δόση εμβολιασμών στην Άνδρο! Μηδέν κρούσματα σήμερα. Στις Κυκλάδες 13…

Αξίζουν συγχαρητήρια όλη η ομάδα και η διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου της Άνδρου, που έφεραν σε πέρας την πρώτη δόση εμβολίων και ήδη έχουν ξεπεράσει τους μισούς με τη δεύτερη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του δημαρχείου Άνδρου που κατέγραψε εγκαίρως χιλιάδες ονόματα και τα έστειλε για έγκριση στο υπουργείο. 

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο εμβολιασμός με την πρώτη δόση στην Άνδρο όλων όσων είχαν δηλώσει. Σήμερα τελευταία μέρα της πρώτης δόσης εμβολιάστηκαν 174 άτομα. Από τους οποίους γύρω στους 20 με την πρώτη δόση και οι υπόλοιποι με την δεύτερη. Ήδη έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση περίπου 5.630 άτομα. Και με την δεύτερη δόση περίπου 2.950. Συνολικά έχουν γίνει και με τις δύο δόσεις περίπου 8.600 εμβολιασμοί.

Τα παραπάνω στοιχεία μας λένε πως η Άνδρος κινείται γρήγορα στα όρια της ανοσίας μιας και ήδη φτάνει 3.000 εμβολισθέντες και με τις δύο δόσεις. Ένα ποσοστό περίπου στα όρια του 40% του πληθυσμού.

Λογικό λοιπόν ο ΕΟΔΥ να μην ανακοινώνει κρούσματα σήμερα στην Άνδρο. Στις Κυκλάδες ανακοίνωσε συνολικά 13. Σε νησιά που επαναλαμβάνονται στον πίνακα. Αναλυτικά, 2 κρούσματα στην Π.Ε Μυκόνου, 9 κρούσμα στην Π.Ε. Νάξου, 1 κρούσμα στην Π.Ε Σύρου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»



 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet