Έσβησε η φωτιά στο Στενό!!!

 

Καλημέρα, σας στέλνω δύο φωτογραφίες από το πλοίο της γραμμής για ενημέρωση σχετικά με την φωτιά στο Στενό - Σταύρος Στεφάνου.

Στις 7:30 το πρωί σήμερα Δευτέρα 28/6 ξέσπασε φωτιά στο Στενό της Άνδρου. Πυροσβέστες και δασοπυροσβέστες κατάφεραν και την έσβησαν γύρω στις 11:00. Επί τόπου ήταν 4 οχήματα και 9 πυροσβέστες του πυροσβεστικού κλιμακίου Άνδρου και 2 οχήματα με 7 άτομα του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.

Ακόμα επί τόπου ήταν η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου Ι. Σαραβάνου και ο υπεύθυνος του πυροσβεστικού κλιμακίου Δ. Πρινιωτάκης. Ο άνεμος ήταν αρκετά ισχυρός, όμως οι πυροσβέστες έχουν καταφέρει και έχουν ελέγξουν τα διάσπαρτα μέτωπα. Παραμένουν επί τόπου για τις αναζωπυρώσεις λόγω του αέρα.

Φωτογραφία από την φωτιά στο Στενό...

Μια πρώτη εκτίμηση των παρευρισκόμενων είναι πως δεν έχει να κάνει με βοσκούς ή κάτι αντίστοιχο, αλλά μάλλον προήλθε από καλώδιο μεταφοράς ρεύματος.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμυδια
Όλα για τις ανεμογενητριες θα καούν.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα πόσο ψεύτης μπορεί να γίνει κανείς αντιστρέφοντας την αλήθεια; Οι ανεμογεννήτριες δεν έχουν σχέση με καμία φωτιά. Ο νόμος επιτρέπει να μπαίνουν στα δάση όπως συνέβη στα Άγραφα. Η σημερινή φωτιά λέχθηκε πως μπήκε από καλώδιο μεταφοράς ρεύματος. Δεν μπορείτε ούτε αυτό να διαβάσετε;
ΥΓ Φυσικά εκεί που πήρε φωτιά (στα καλώδια) δεν επιτρέπονται ανεμογεννήτριες για προφανείς λόγους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro