Άνδρος 7!!! Κυκλάδες 109!!! Πιο πολύς κόσμος, πιο πολλά κρούσματα…

Πιο πολύς κόσμος, πιο πολλά κρούσματα. Ιδίως στις νεαρές ηλικίες.

Στα 7 έφτασαν τα κρούσματα της μέρας στην Άνδρο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Στα 109 στις Κυκλάδες. Ο Αύγουστος έφερε κόσμο στα νησιά και στην Άνδρο. Και ο κόσμος ανέβασε τον αριθμό των κρουσμάτων.

Ειδικά τα κρούσματα σε αυτές τις μέρες επικεντρώνονται στις νεαρές ηλικίες στην Άνδρο και στις Κυκλάδες. Για τον λόγο αυτό έχει αυξηθεί η επιτήρηση στην τήρηση των κανόνων σε μπαρ και χώρους που συχνάζει η νεολαία.

Από τις προηγούμενες μέρες οι υγειονομικές αρχές είχαν ήδη ειδοποιήσει για τον κίνδυνο αυξημένων κρουσμάτων στους νέους και για την ανάγκη αυξημένης προσοχής τους. Τα 7 κρούσματα της Άνδρου και ο τριψήφιος αριθμός στις Κυκλάδες δείχνουν πως οι επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι τον 15αύγουστο θα είναι κρίσιμες για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα κρούσματα της μέρας στις Κυκλάδες κατανέμονται στα εξής νησιά: Άνδρος 7, Θήρα 19, Μήλος 3, Μύκονος 25, Νάξος 29, Πάρος 18, Σύρος 5, Τήνος 3. Με τα σημερινά κρούσματα ο μέσος ημερήσιος όρος κρουσμάτων στην Άνδρο ανέβηκε στα 2,43. Παραμένει ακόμα χαμηλά σε σχέση με τα άλλα 6 νησιά που παρουσιάζουν κρούσματα στις λίστες του ΕΟΔΥ. Η Άνδρος είναι προτελευταία λίγο πάνω από της Μήλου, που είναι στα 1,71.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο το παραμενει χαμηλα δεν λεει κατι ο σκοπος ειναι να προσεχουμε ολοι για να μην υπαρχουν κρουσματα και δυστυχως δεν προσεχουμε ολοι και συμπεριφερομαστε σαν να ειναι κατι που ανηκει στο παρελθον και δεν μας απασχολει πλεον αν συνεχισουμε ετσι την επομενη εβδομαδα τα κρουσματα θα ειναι 17 και ο πηχυς θα εχει ανεβει