ΝΕΡΟ: ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

 

Έπεσε η στάθμη των νερών στις γεωτρήσεις και η ροή στις πηγές. Έπεσε κατά πολύ και η ροή του μικρού καταρράκτη της Παλαιόπολης από όπου και η παραπάνω παλαιότερη φωτογραφία. Η υδρούσα Άνδρος χρειάζεται αυτό το δύσκολο και άνυδρο καλοκαίρι να διαχειριστεί τα νερά της. Ο αντιδήμαρχος Υδροιύσας - της πλέον τουριστικής περιοχής του νησιού - απευθύνεται στους πολίτες και ζητά η διαχείριση του νερού να γίνεται με φειδώ...

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Το νερό είναι ζωή· είναι ένας ανανεώσιμος, αλλά περιορισμένος πόρος. Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας του Χειμώνα και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο, παρατηρείται χαμηλή στάθμη των πηγών και των γεωτρήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού.

Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος απευθύνουμε έκκληση προς τους καταναλωτές, ώστε να περιοριστεί άμεσα η σπατάλη και η αλόγιστη χρήση του νερού και η χρήση του σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων κλπ.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.

«Όλοι μας πρέπει να αυτοπεριορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική χρήση ώστε, αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό σε κανένα σπίτι».

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Για οποιοδήποτε, πάντως, πρόβλημα νερού παρουσιαστεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα

μέσω τηλεφώνου (2282360235) ή email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet