Άνδρος 8! Κυκλάδες 111! Λειτουργεί το ξενοδοχείο covid-19. Συνεχίζονται εμβολιασμοί και απολυμάνσεις...

Από τους σημερινούς εμβολιασμούς νεαρών στο Κέντρο Υγείας Άνδρου

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 8 κρούσματα στην Άνδρο. Ένα νούμερο μεγαλύτερο από κάθε προηγούμενη φορά. Συγχρόνως, στο Κέντρο Υγείας Άνδρου συνεχίστηκαν σήμερα οι εμβολιασμοί των νεότερων ηλικιών. Τέλος, στις Κυκλάδες ανακοίνωσε 111. Αναλυτικά, Άνδρος 8, Θήρα 20, Μήλος 4, Μύκονος 29, Νάξος 29, Πάρος 13, Σύρος 5, Τήνος 3.

Με την πολύ μεγάλη κίνηση του 15αύγουστου σε εξέλιξη αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Άνδρο και σήμερα συμπεριλήφθηκαν στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ και τα 3 κρούσματα που μεταφέρθηκαν χτες στο ξενοδοχείο αναφοράς στ' Αποίκια, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή να βοηθήσει το νησί. 

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται ψεκασμοί και μυοκτονίες στη Χώρα της Άνδρου από την εταιρεία Ζαΐρης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου αύριο, Τετάρτη, 18 και μεθαύριο Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 θα γίνει δεύτερη εφαρμογή μυοκτονίας και τοποθέτηση 50 δολωματικών σταθμών στο Δ.Δ. Χώρας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ήρθε ένα σχόλιο υπό το όνομα "Καμάρα", που αφήνει υπαινιγμούς κατά όλων μας. Θεωρητικά επιχειρεί να μιλήσει για ένα πρόβλημα. Πρακτικά όσα λέει χρειάζονται έλεγχο και οι υπαινιγμοί δεν χρειάζονται. Αν λοιπόν ο κύριος ή η κυρία "Καμάρα" έχει διάθεση να πει όσα λέει και να αναρτηθούν μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ και με αληθινό email. Διαφορετικά ας κάτσει κάτω από την Καμάρα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας ελπίσουμε μετά και τις μυοκτονίες αυτές για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να μην αρχίσουν να ρίχνουν νερά τα σπιτια στα στενά και τις περιοχές εν γένει οπου τοποθετούνται τα φάρμακα για τις μυοκτονίες. Αντε μπας και γλυτώσουμε λιγο από τις κατσαρίδες και τα κουνούπια!