Άνδρος 6! Κυκλάδες 100! Rapid-test μόνο στη Χώρα την επόμενη εβδομάδα...

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 6 κρούσματα για την Άνδρο και 100 για τις Κυκλάδες. Τα επίσημα σημερινά αποτελέσματα των ημερησίων κρουσμάτων είναι: Άνδρος 6, Θήρα 11, Μήλου 4, Μυκόνου 27, Νάξου 35, Πάρος 8, Σύρος 8, Τήνος 1.

Σε επίμονα ερωτήματα προς τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές του νησιού οι εκτιμήσεις τους μιλάνε μάλλον για περισσότερα κρούσματα. Αλλά κάποιοι δεν τα δηλώνουν σε ορισμένα χωριά και όσοι είναι ασυμπτωματικοί φυσικά δεν το ξέρουν!

Αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα νησιά. Αν αυτό συμβαίνει (κάτι που κανείς δεν ξέρει) τότε έχουμε μόνο μια ασφαλή μέθοδο εκτίμησης: τους νοσήσαντες. Αυτοί καταγράφονται. Και απομονώνονται. Όπως καταγράφονται και αυτοί που κάνουν rapid-test για να μετακινηθούν. Και αυτοί απομονώνονται.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ Άνδρου αλλαγή στο πρόγραμμα rapid-test στην Άνδρο και από Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 δεν θα πραγματοποιούνται Rapid tests στο Μπατσί. Η δειγματοληψία στο Μπατσί θα συνεχισθεί κανονικά από Δευτέρα, 30 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Το σημείο δειγματοληψίας στη Χώρας θα λειτουργεί κανονικά όλες τις ημέρες. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Περιεργο την ωρα που ξεκινησε να βραζει το νησι απο covid (21 κρουσματα) να σταματανε την δειγματοληψια στο Μπατσι...πολυ περιεργο....

This comment was minimized by the moderator on the site

Διορθώνω το προηγούμενο σχόλιο μου, καθώς λόγω ταχύτητας έγραψα στην παρένθεση ακόμη και από εμβολιασμούς αντί ακόμη και από εμβολιασμένους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σχολιασμοί, κριτικές προς τις αρχές για το αν είναι μόνο τόσα τα κρούσματα ή περισσότερα (ακόμη κσι από εμβολιασμούς).. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε ανησυχία ή για οποιονδήποτε λόγο φοβάται, ας μείνει σπίτι του να είναι σίγουρος ότι δεν θα κολλήσει τυχόν. Οι αρχές τι να κάνουν αν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε και δεν τηρούμε τα αυτονόητα? Και για όσους "στενόμυαλους" δεν θέλουν τον πολύ κόσμο, υπομονή: θα έρθει ο Σεπτέμβρης και θα ξεκινήσουν τα σχολεία, οπότε θα φύγουν οι περισσότεροι επισκέπτες και θα ξαναμπεί σε χειμερία νάρκη το νησί. Δυστυχώς ακόμη και εν έτει 2021 υπάρχει ντόπιος κόσμος που δεν θέλει επισκέπτες στο νησί, παρά το γεγονός ότι η Άνδρος ζει μερικώς από τον τουρισμό..