ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Σε έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πετυχημένης καλοκαιρινής περιόδου για την Άνδρο αναδείχθηκαν ο Δημήτρης και ο Γιώργος Στεφάνου. Εκτός από την χρηματοδότηση εκ μέρους τους της μελέτης για την διάσωση του «Πύργου Μπίστη», προχώρησαν στην δωρεάν παραχώρηση στον Δήμο Άνδρου σειράς μπανγκαλόου στην Χώρα στα οποία διέμειναν το καλοκαίρι δόκιμοι αστυνομικοί, γιατροί και διασώστες  του ΕΚΑΒ, που ήρθαν για να βοηθήσουν το νησί.

Συνέβαλαν έτσι στην προώθηση των δύο βασικών τομέων στους οποίους πέτυχε η Άνδρος: στην υγεία και στα μέτρα τάξης. Ήταν σχεδόν αδύνατο για τον Δήμο να φιλοξενήσει τόσους ανθρώπους που ήρθαν το καλοκαίρι (ιδίως στην περίοδο της υψηλής σεζόν) και οι οποίοι συνέβαλαν στους εμβολιασμούς, στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και του ΕΚΑΒ, αλλά και στα μέτρα τάξης και ασφάλειας.

Να προσθέσουμε ακόμα πως επιπλέον αποδέχτηκαν και μεταφέρουν ετησίως με τα πλοία τους δωρεάν τα φορτηγά με το ήμισυ των ανακυκλώσιμων υλικών της Άνδρου στην Αττική (το άλλο ήμισυ μεταφέρει η Fast Ferries). 

Οι εφετινές προσφορές τους βοήθησαν αποφασιστικά το νησί να πετύχει, ενώ χρηματικά αποτιμώνται σε ένα ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό όφελος  για τον Δήμο μας. Ως δήμαρχος θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους του Δήμου και της κοινωνίας της Άνδρου.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet