ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤA ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ.

 

Το σκάφος του λιμενικού στη Ραφήνα λίγο μετά τις 12 τη νύχτα. Το ασθενοφόρο δίπλα περιμένει την μεταφορά της τραυματισμένης κοπέλας. Φωτογραφία για το ΕΝ ΑΝΔΡΩ πράκτορα της Ραφήνας.

Χτες το απόγευμα Δευτέρα 1/11 στις 16:30 30χρονη αλλοδαπή (Ουγγαρέζα), που ήταν διακοπές στην Άνδρο έπεσε από το δίκυκλο που οδηγούσε στην περιοχή της Υδρούσας και είχε σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου ενεργοποίησε το λιμενικό και το σκάφος της Άνδρου έκανε την μεταφορά τα μεσάνυχτα. Το Π-115 ξεκίνησε γύρω στις 22:00 και έφτασε στη Ραφήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα πρωινό της Τρίτης 2/11. Την τραυματία συνόδεψε φίλος της και μια γιατρός του Κέντρου Υγείας.

Το σκάφος του λιμενικού για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Κέντρου Υγείας και έφερε σε πέρας και αυτή την αποστολή για την Άνδρο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή μας έχει τύχει και σε εμάς διακομιδή με το πλωτό υποφέραμε το ξερατό πηγαινε σύνεφο μέσα στο σκάφος γιατρός συνοδός και ασθενής παραλίγο να πεθάνουμε απο το κούνημα απο τη ρεστία. Αν το ξέραμε θα περιμέναμε το βαπόρι που σε λίγες ωρες μετά θα περνούσε.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΠΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στα παιδιά αλλά μήπως θα πρέπει το φτωχό ανεξοπλιστο και ανεπανδρωτο κέντρο υγείας να ανέβει κατηγορία να εξοπλιστεί ώστε να αντιμετωπίζει πιο δύσκολα περιστατικά;Δεν είναι λογική αυτή να φοβάσαι να πας στο κέντρο υγείας γιατί σίγουρα θα σε μπαρκάρουν για την Αθήνα με σκάφος και να χαροπαλευεις να περάσεις το Κάβο ντόρο. Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να δραστηριοποιηθούν για ένα πιο αποτελεσματικο νοσοκομείο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια σε όλους

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ... ενημέρωσε ... χθες για το τροχαίο
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αδιαφορούμε ποιος ενημέρωσε πρώτος. Μας ενδιαφέρει ποιος ενημέρωσε σωστά. Κάποιες ενημερώνουν στον "γάμο του καραγκιόζη" και μετά το ξεχνούν... Πόσοι ενημέρωσαν (ανάμεσα τους και αυτή που λέτε) για την έλευση της Φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου. Κι όταν δεν ήρθε κατάπιαν την γλώσσα τους και... το ξέχασαν.
Τέτοια ενημέρωση ερασιτεχνική, πρόχειρη, βιαστική, να την χαίρεστε...
ΥΓ Το σωστό είναι ποιος και πόσος κόσμος διαβάζει πρόχειρες, βιαστικές και ερασιτεχνικές ενημέρώσεις και τι μαθαίνει απο αυτές...
Περαστικά σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro