Επείγουσα διακομιδή 70χρονου με το νέο ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

 

Φωτογραφία από την σημερινή διακομιδή.

Επείγουσα διακομιδή 70χρονου ασθενούς από Άνδρο για Αθήνα. Ο κάτοικος Χ.Ι. από την περιοχή Άρνη-Ατένι υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στις 15:00 στο Κάντρο Υγείας Άνδρου. Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Ένα από τα νέα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ σε αποστολή σήμερα στο ελικοδρόμιο της Χώρας. 

Στην Άνδρο έφτασε ένα ελικόπτερο νέου τύπου από αυτά της δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχου προς το ΕΚΑΒ. Το ελικόπτερο παρέλαβε από το ελικοδρόμιο της Χώρας τον ασθενή στις 17:30 με προορισμό μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι δύο ασθενείς με καρδιολογικά έφυγαν με απογευματινό πλοίο. Είναι γεγονός πως στην Άνδρο ζουν πολλοί συνταξιούχοι μεγαλύτερων ηλικιών και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, λόγω ηλικίας, είναι σοβαρά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΩΜΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΛΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.... ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ , ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. ΔΗΛ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ?
ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΘΕΙ? ΠΕΙΘΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ?
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ. ΤΥΧΑΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ; ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όντως πλέον μένουν αρκετοί μεγάλοι σε ηλικία στην Άνδρο και ίσως τα περιστατικά αυξηθούν. Εύχομαι να μην αυξηθούν ποτε. Με την ευκαιρία του παροντος θα ήθελα να επισημάνω ότι ο εκσυγχρονισμός του κέντρου υγειας της Ανδρου, γιατί όχι και σε νοσοκομείο, πρέπει να γίνει η νούμερο 1 προτεραιότητα για όλους. Είτε μέσω δωρεών, είτε μέσω κράτους, βουλευτών κλπ, είτε μέσω δημαρχων πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε γι αυτό. Ο κάθε τόπος γίνεται ξεχωριστός όταν προφέρει ποιότητα διαβίωσης για όλους.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Να συμφωνήσουμε απολύτως μαζί σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro