Η ΧΩΡΑ γιορτάζει την Κυριακή 12/12 "φωτεινά" Χριστούγεννα...

 

Κτίριο ερείπιο και ντροπή της Αγοράς μέχρι το 2019 και κτίριο κόσμημα σήμερα μετά την ανακαίνιση του από την σημερινή δημοτική αρχή. Τώρα και φωτισμένο συμμετέχει κι αυτό στον εορταστικό διάκοσμο των Χριστουγέννων στην Χώρα.

Εδώ και 10 μέρες ο αντιδήμαρχος Χώρας Δ. Γιαννίσης φωταγωγεί με μεθοδικότητα τα υπόλοιπα κτίρια της Χώρας που δεν φωταγωγήσε το καλοκαίρι. Μια νέα Χώρα προβάλει μέσα από τον φωτισμό των ιστορικών κτιρίων. Μια Χώρα πιο εντυπωσιακή και ενόψει Χριστουγέννων πιο γιορτινή. Εδώ και χρόνια - και επί του προηγουμένου δημάρχου - είχε επιχειρηθεί μα την καθιέρωση της "λευκής νύχτας" - να δοθεί ένας γιορταστικός τόνος στη Χώρα. Κάτι που επιτεύχθηκε αρκετές φορές.

Το παλιό δημαρχείο φωτισμένο σήμερα...

Όμως οι "λεύκες" νύχτες ήταν μισοσκότεινες. Τώρα με την ανακαίνιση των ιστορικών κτιρίων (Επισκοπείο & Παλιό Δημαρχείο) και τον φωτισμό των περισσότερων ιστορικών κτιρίων όλα αποκτούν μια νέα διάσταση. Αρχίζουν οι νύχτες να γίνονται εκτός από "λευκές" και φωτεινές. Πέτυχε πολλά η σημερινή δημοτική αρχή στην Χώρα κι όλα αυτά σε δύο μόλις χρόνια... Και με το νέο σχολείο, τα νέα δίκτυα, και δρόμους, πέτυχε να αναβαθμίσει την πρωτεύουσα του νησιού...

 

Αλλά και πλήρως ανακαινισμένο και την μέρα σήμερα...

Μέσα σε αυτή την φωτεινότητα αποκτά νέα διάσταση και η πρόσκληση που μας έστειλε εδώ και δύο μέρες και δημοσιεύουμε σήμερα του Φώτη Δημητρίου, δραστήριου μέλους της Φιλαρμονικής Άνδρου και του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου που μας προσκαλεί: "Ελάτε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το βραδυ στο πλακόστρωτο της αγοράς στη Χώρας. Σας περιμένουν ο Σύλλογος Γυναικών με τα χορευτικά του τμήματα, ο Μουσικός Σύλλογος με τη χορωδία και τη φιλαρμονική και η Σχολή χορού της Βαρβάρας Σπανού! Γιορτάστε ακούγοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χορούς, ψωνίστε σε πολύ καλές τιμές, γευτείτε τα κεράσματα και απολαύστε τον καφέ, το ποτό και το φαγητό σας στα καταστήματα της Χώρας."

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet