ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Στο κίτρινο επίπεδο (Νο 2) η Άνδρος...

Στον χάρτη της επιδημιολογικής κατάστασης που παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 8/12 στις 13:00 η Πολιτική Προστασία βλέπουμε μεγάλο μέρος της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να έχει κοκκινίσει βαθιά φτάνοντας στο ανώτερο επίπεδο διασποράς του ιού (επίπεδο 5). Μεγάλο ακόμα μέρος στον ίδιο χάρτη της χώρας είναι στο κόκκινο (επίπεδο 4). Η Αττική είναι στο πορτοκαλί (επίπεδο 3).

Στον ίδιο χάρτη η Άνδρος η Άνδρος εμφανίζεται σε σχετικά καλό επιδημιολογικό επίπεδο, στο κίτρινο (Νο 2). Κάτι που σημαίνει πως το νησί έχει μεν μερικά σποραδικά κρούσματα την εβδομάδα, αλλά έχει αποφύγει τα χειρότερα. Τα σποραδικά κρούσματα (12 σε μια εβδομάδα) όπου εμφανίστηκαν - όπως όλα δείχνουν - περνούν ήπια την αρρώστια στα σπίτια τους. Ίσως γιατί το καλό επίπεδο εμβολιασμού των μεγαλύτερων έχει συμβάλει στην αποφυγή της διασποράς και της βαριάς νόσησης.

Στο πράσινο επίπεδο είναι μόνο μερικά μικρά ή μοναχικά νησιά του Αιγαίου. Από αυτή την άποψη η Άνδρος, που ούτε μικρό νησί είναι ούτε απομονωμένο δείχνει να είναι και σε αυτή την περίπτωση σε καλό επίπεδο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σε αυτο το νησι τελικα ολα...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Χαιρόμαστε που τελικά σε αυτό το νησί το ΙΡ 176.92.181.244 μεταμφιέζεται σε Pitrofiano & PY για να μας βρίσει και να φαίνονται πολλοί... ο ένας!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro