Άνδρος 14 κρούσματα! Κυκλάδες 209...

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί καθημερινά στο ΚΥ Άνδρου.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 29.334 νέα κρούσματα κορονοϊού! Στην Αττική καταγράφονται 10.135 κρούσματα και στη Θεσσαλονίκη άλλα 3.005. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 36 χρόνια!

Στις Κυκλάδες καταγράφηκαν σήμερα 209 κρούσματα έναντι 214 χτες και στην Άνδρο 14 (ιδιωτικά και δημόσια τεστ) έναντι 19 χτες. Αναλυτικά τα κρούσματα για σήμερα 7/1/22 είναι:

Άνδρος 14

Θήρα 38

Κέα-Κύθνος  7

Μήλος  2

Μύκονος 19

Νάξος 33

Πάρος 19

Σύρος 57

Τήνος 20

ΣΥΝΟΛΟ: 209

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Λευτέρη,

πριν τις γιορτές δεν υπήρχε σχεδόν ούτε κρούσμα στο νησί. Το πιθανότερο είναι ότι τα κρουσματα προέκυψαν από τους εκδρομείς των γιορτών προς Αθήνα κ άλλα μέρη.
Όποτε πλέον η διασπορά είναι αναπόφευκτη. Σίγουρα οι μεγάλες συγκεντρώσεις παίζουν το ρόλο τους αλλά δεν ήταν αυτές οι πρωταρχικες αιτιες που τα κρούσματα εκτοξεύθηκαν κ θα συνεχίσουν να αυξάνονται.
Αν δεις παλαιότερες δημοσιεύσεις μου προ 2 εβδομάδων το είχα αναφέρει ότι είναι θέμα χρόνου με τη μεγάλη εορταστική μετακίνηση προς Αθήνα , η Άνδρος από μηδενικά κρούσματα να "κοκκινησει" . Δεν το παίζω μάντης..απλή λογική ήταν βάσει του ρυθμου διασποράς της "Ο".

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να σταματήσουν τα κορονοπαρτυ που γίνονται σε Κορθι ,Μπατσί ,Γαύριο ,Κατάκοιλο και Άρνη.Τι θέλουν οι ανεγκέφαλοι να πεθάνουν όλο το νησί;