Φίλιππος Φόρτωμας: Μετά την καταιγίδα…

 

(Από τους νεαρότερους και κινητικότερους βουλευτές των Κυκλάδων και του ελληνικού κοινοβουλίου ο 40χρονος Φίλιππος Φόρτωμας διπλοεμβολιασμένος και πριν προλάβει να λάβει την τρίτη δόση βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ξεκίνησε ελαφρά και πριν το καταλάβει χρειάστηκε νοσοκομείο και... διασωλήνωση!!! Έμεινε διασωληνομένος αρκετές ώρες και επανήλθε λόγω του εμβολίου και του νεαρού της ηλικίας του. Σήμερα είναι στον δρόμο της ανάρρωσης, αν και κάπως εξασθενημένος από την σύντομη περιπέτεια του ιού και της διασωλήνωσης. Ανάρτησε και μάς έστειλε ένα κείμενο ευχαριστώντας όλους που τον βοήθησαν στην περιπέτεια του - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Η χρονιά που πέρασε μου επεφύλασσε στο κλείσιμο της, μια περιπέτεια υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία με έκανε να σκεφτώ πόσο ευεργετικός ήταν ο εμβολιασμός μου, αλλά και πόσο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας! Με γεμίσατε με αγάπη και μου δώσατε μεγάλη δύναμη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας για τη φροντίδα του.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και με αγάπη για όλους σας και για τις οικογένειες σας! Να εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει γιατί το πιο σημαντικό για την χρόνια που ξεκίνησε πριν λίγο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί!

Χρόνια Πολλά!

Φίλιππος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ. Φορτωμας είναι ένας ευγενικός άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια!
Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και δραστήριος!
Καλή Χρονιά, Φίλιππε!