Άνδρος: Kαι ο Σύλλογος Αλαδινού ενάντια στον δολοφόνο ζώων κι εκβιαστή

 

H περιοχή στο Αλαδινού όπου έλαβε χώρα το γεγονός.

(Εδώ και αρκετές μέρες ένας συνεργάτης και δύο φίλοι έστειλαν την είδηση για δολοφονία ζώων και απειλές στην Άνδρο. Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας και σε αθηναϊκές ιστοσελίδες. Δεν την δημοσιεύσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε που στην Άνδρο συνέβη αυτό το γεγονός. Απόψε ο κάτοικοι του Αλαδινού μάς έστειλαν πάλι την είδηση, αλλά πολύ πιο συγκεκριμένα μιας και έγινε στην περιοχή τους, μαζί με την παράκληση να την δημοσιεύσουμε για να πάρει έκταση και να σταματήσουν οι απειλές και οι ζωοκτονίες. Την δημοσιεύουμε προσθέτοντας και την δική μας διαμαρτυρία στη δική τους - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ

Ανάστατη είναι τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία της Ανδρου, στην περιοχή Πατρίτσα Αλαδινού αλλά και όχι μόνο, μετά το απίστευτο περιστατικό θανάτωσης οικόσιτων ζώων και απειλής ανθρώπινης ζωής. Θυμίζουμε ότι ο λόγος για την Ιωάννα με ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα που βίωσε κάτι φρικτό. Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης,  της άφησε απειλητικό σημείωμα και σκότωσε με φρικτό τρόπο τη γάτα και ένα κατσικάκι, με τα οποία ζούσε μαζί με την κόρη της. Να σημειωθεί, όπως και σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχουμε πει, ότι η εν λόγω κυρία, υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου ενώ στη συνέχεια και το φιλοζωικό σωματείο Άνδρου, πήρε θέση και υπέβαλλε μήνυση για το φρικτό περιστατικό.

Αμέριστη συμπαράσταση, εκδήλωσε και ο Σύλλογος του Αλαδινού “Η Αγία Τριάδα” Ανδρου, που καταδίκασε τέτοιου είδους περιστατικά, σημειώνοντας: “Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστή σε κάθε δημόσιο μέσο η αποτρόπαια πράξη εκφοβισμού μιας γυναίκας και του παιδιού της και ο βασανισμός και η θανάτωση δύο οικόσιτων ζώων τους. Ο Σύλλογος του Αλαδινου “Η Αγία Τριάδα” εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στην συγχωριανή και μέλος του συλλόγου, καταδικάζει ρητά ένα τόσο αποτρόπαιο περιστατικό και εύχεται γρήγορα να βρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Τέτοιου είδους περιστατικά αμαυρώνουν τη κοινωνία μας. Τέτοιου είδους πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν τους φιλήσυχους και αγαπημένους κατοίκους του χωριού μας.”

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχει καμία μα καμία σχέση το μέρος που έχετε βάλει σε πλαίσιο ότι έγινε το συμβάν με το πραγματικό μέρος !!!!!!!
Πριν βάλετε εικόνα καλό θα είναι να το διασταυρώνετε πρώτα !!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Tο πλαίσιο δεν είναι για το θέμα αυτό. Είναι από το κυνοκομείο. Η φωτογραφία απλώς δείχνει την ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro