ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΡΙΑΣ.

Από σήμερα το πρωί διανοίχθηκε με μηχάνημα του Δήμου ο περιφερειακός Μεσαριάς

(Συνεχίζεται αδιάκοπα ο καθαρισμός των δρόμων. Έχουν ανοιχθεί οι δρόμοι από Καλυβάρι Γαύριο και Γιδες, από Χώρα-Υψηλού Στραπουριες, από Ζαγανιάρη, Πέρα Χωριά, κλπ Κρατιέται ανοιχτός ο επαρχιακός δρόμος Χώρα-Γαύριο και Κόρθι-Σταυροπέδα. Και συνίσταται να χρησιμοποιείται ο περιφερειακός της Μεσαριάς - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 23.01.2022

Υπενθυμίζεται προς όλους τους πολίτες ότι συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού για την ασφάλεια όλων. Εάν υπάρχει σοβαρή ανάγκη μετακίνησης να γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ή με τις Αστυνομικές Αρχές. Επίσης, συνίσταται οι πολίτες να χρησιμοποιούν τον περιφερειακό της Μεσαριάς μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και όχι το εσωτερικό δίκτυο.

Τις επόμενες ώρες οι θερμοκρασίες θα πέσουν περαιτέρω και θα δημιουργηθεί παγετός, κάνοντας την οδήγηση ιδιαίτερα επικίνδυνη ειδικά όταν γίνεται χωρίς την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η οποία είναι απαραίτητη. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 - 6947576119
  • Αστυνομία: 2282022307
  • Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη. 

Πολιτική προστασία

Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!! Να μας πείτε κι όλας γιατί τα μηχανήματα δεν πέρασαν να ανοίξουν και τους δρόμους - παράδρομους των χωριών? Γιατί τα μηχανήματα μας είπαν οι χειριστές δεν είχαν αλυσίδες!! Ούτε τούς αγροτικούς δρόμους καθάρισαν για να μπορούν οι αγρότες να πάνε στα ζώα τους!! Ας είχαν προσλάβει και ιδιώτες χειριστές με τα μηχανήματα τους αφού ήξεραν τι θα έρθει και έβγαιναν στα κανάλια και μιλούσαν για ετοιμότητα!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Φανταζόμαστε πως αποτελείτε μια ακόμα απίθανη περίπτωση που δυστυχώς δεν αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ. Εντυπωσιακό πως θέλατε να καθαρίσουν δρόμους και παραδρόμους των χωριών για να πάτε στα ζώα. Δεν σας είχε πει κανείς για τον χιονιά για να προετοιμαστείτε; Είτε ζείτε εκτός τόπου και χρόνου είτε ζείτε εκτός Άνδρου και σκεφτήκατε κάτι απίθανο.
ΥΓ Αυτό με τις αλυσίδες που το σκεφτήκατε άραγε; Γιατί είχαν αλυσίδες. Τις δείξαμε σε φωτογραφία...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro