Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Πρώτος έφτασε ο Σκάι επαληθεύοντας την παλιά ρήση "πρώτα πάει ο Σκάι και μετά οι άλλοι...". Εδώ ο Σκάι ήρθε πριν έρθει ο χιονιάς και τον περίμενε. Τον βρήκε στην Βουρκωτή το Σάββατο το μεσημέρι 22 Ιανουαρίου 2022. Εκεί βρήκε τοβ Σκάι ο Δήμαρχος κι είπε για τις προετοιμασίες που είχαν γίνει.

Την Κυριακή που έφτασε το πρώτο κύμα της ¨Ελπίδας" η Άνδρος βρέθηκε στα κανάλια πανελλήνιο θέμα. Ο δήμαρχος κλήθηκε πολλές φορές να μιλήσει. Όντας μέσα στους δρόμους όλη μέρα από το Σάββατο μέχρι σήμερα Δευτέρα - συντονίζοντας άμεσα τους εκχιονισμούς - βγήκε στον αέρα από διάφορα σημεία της Άνδρου αρκετές φορές και σε 3-4 κανάλια. Στο παραπάνω βίντεο είναι από το κεντρικό δελτίο του Mega και από την Κυριακή το βράδυ που έφτασε η βοήθεια που ζήτησε ο Περιφερειάρχης και αυτός από την Αττική για να ανταπεξέλθει το νησί στο δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που ήδη ξεκίνησε να έρχεται την Δευτέρα 24/1 το μεσημέρι.

Μοιάζει παράξενο να βγαίνει στο κεντρικό δελτίο του Open ο δήμαρχος μετά από συνδέσεις με Καπανδρίτι, Εύβοια και Φλώρινα!!! Είμαστε πανελλήνιο θέμα όπως και να το κάνουμε. Και γι' αυτό τα κανάλια κάνουν συνεχείς συνδέσεις με την Άνδρο. Ήδη την Δευτέρα το πρωί ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τηνιακός βγήκε στην ΕΡΤ και στην ΕΡΤ3. Και βέβαια με τον χιονιά να μπαίνει σήμερα στη δεύτερη φάση μάλλον θα συνεχίσουμε να απασχολούμαι ως Άνδρος με τα χιόνια μας τα κανάλια. Οι παρουσιαστές που ξέρουν τις Κυκλάδες ως αναφορά καλοκαιρινών διακοπών μάς μαθαίνουν τώρα και για τα χιόνια μας. Και εκπλήττονται που από όλες τις Κυκλάδες εμείς έχουμε συνηθίσει το χιόνι. Τους εκπλήττουμε με αυτό...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"   

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet