ΑΠΕΓΛΩΒΙΣΜΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Χτες διανοίχτηκε ο δρόμος Στραπουριές Υψηλού σήμερα... έκλεισε από την σφοδρή χιονοθύελλα πάλι. Η φωτογραφία είναι από το μηχάνημα που πάει για την βλάβη... 

(Με την επέλαση του δεύτερου κύματος του μεγάλου χιονιά που χτυπά την Άνδρο εδώ και λίγες ώρες υπήρξε μια τοπική βλάβη στο δίκτυο στα Αποίκια. Λόγω της βλάβης δεν έχει ηλεκτρικό η ευρύτερη περιοχή Αποικίων και η Βουρκωτή. Το εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου Άνδρου κατευθύνεται από τις Στραπουριές στην διασταύρωση Υψηλού-Αποικίων για να ανοίξει και πάλι τον δρόμο να φτάσουν οι τεχνικοί μέχρι την βλάβη και να επισκευάσουν το δίκτυο. Εν τω μεταξύ μόλις μας πληροφόρησαν ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο της Υδρούσας υπάρχει προσωρινή διακοπή ρεύματος από το Καλυβάρι μέχρι το Μπατσί. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εργάζεται να αποκαταστήσει το ηλεκτρικό στην επόμενη ώρα – ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 24.01.2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η κορύφωση των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττει το νησί μας. Αυτήν την στιγμή έχουμε διακοπή στην ηλεκτροδότηση, στην περιοχή Άγιο Νικόλαο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα Αποίκια. Ήδη, ο Δήμος έχει στείλει εκχιονιστικό μηχάνημα για την διάνοιξη του δρόμου, ώστε να μπορέσει το κινητό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να περάσει και να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Τον εκχιονισμό του κεντρικού επαρχιακού δικτύου έχουν αναλάβει τα εκχιονιστικά μηχανήματα - αλατιέρες που έφτασαν χθες από την Αθήνα. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο επιχειρούν μηχανήματα του Δήμου, του Επαρχείου και των Εθελοντών (ΣΕΔΑ). Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και βοήθειας σε κτηνοτρόφους δόθηκαν από τα μηχανήματα του Δήμου σε Άνω Γαύριο, Λειβάδιζα, Στενό, στον άξονα Αποίκια, Βουρκωτή και όπου αλλού κριθεί τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται σε όλους ότι είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι αύριο, Τρίτη 25/1, στις 10:00 το πρωί. Απαιτείται από όλους ιδιαίτερη προσοχή και όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις, αφού η πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες θα κάνει επικίνδυνο το οδικό δίκτυο.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 - 6947576119
  • Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.
  • Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου: 2282022300

Πολιτική προστασία

Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάλι ψέματα γράφεις...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κι εσύ γιατί τα διαβάζεις; Διάβασε τις αλήθειες της Ζωής σου. Ή, έχουν πάει Αθήνα κι αποκλείστηκαν εκεί αυτοί που λένε αλήθειες; Δεν μπορεί ο ένας πρόλαβε κι ήρθε Δευτέρα 11 το πρωί. Άφησε να περάσει το πρώτο κύμα κι ήρθε στο δεύτερο κι ήταν και υπηρεσία θεωρητικά. Για μάθε τα και γράψε τις δικές σου "αλήθειες"...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν απαντά η πολιτική προστασία