Άνδρος χαμηλά ακόμα. Κυκλάδες ψηλά. Διευκρινήσεις για τα στοιχεία covid-19 που δημοσιεύουμε…

Η Άνδρος – αν και ανέβηκε σε κρούσματα – φτάνοντας τα 16 σήμερα Τρίτη 15/2 εξακολουθεί να παραμένει μαζί με Κέα-Κύθνο (4), Μήλο (8) και Τήνο (15) σε χαμηλά επίπεδα. Αντιθέτως Θήρα (49), Μύκονος (69), Νάξος (71) και Σύρος (46) παραμένουν ψηλά.

Είναι θετικό πως το νησί εδώ και ένα μεγάλο διάστημα παραμένει σταθερά σε χαμηλές αριθμητικά κλίμακες σε σχέση με άλλα γειτονικά νησιά με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Κάποιες στατιστικές εμβολιασμών που το δείχνουν χαμηλά στον εμβολιασμό - όπως μας είπαν - δεν είναι από στοιχεία του ΕΟΔΥ, αλλά της Πολιτικής Προστασίας και μπορεί να μην είναι ενημερωμένες. Τα στοιχεία των εμβολιασμών το Κέντρο Υγείας Άνδρου εξήγησε πως απεικονίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, που ενημερώνεται καθημερινά και είναι το emvolio.gr.

Τα γράφουμε γιατί δυο-τρεις επιμένουν - όπως και ένα-δύο ψεύτικα προφίλ - να αντιδικούν μερικές φορές μαζί μας - για άγνωστους λόγους - για τα στοιχεία με τα οποία ενημερώνουμε την Άνδρο.  Δεν έχουμε λόγους να αντιδικούμε με κανέναν. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε είναι επίσημα από τον ΕΟΔΥ και οι διευκρινήσεις που για τους εμβολιασμούς είναι από το Κέντρο Υγείας Άνδρου και την επίσημη ιστοσελίδα emvolio.gr. Αυτές είναι οι πηγές μας. Κάθε άλλη άποψη όποιος την εκφράζει ας κοιτάξει καλύτερα τις πηγές του. 

Μετά ταύτα σήμερα Τρίτη 15/2 οι Κυκλάδες είχαν τα παρακάτω κρούσματα με βάση την ημερήσια αναφορά του ΕΟΔΥ:

  • ΑΝΔΡΟΥ 16
  • ΘΗΡΑΣ 49
  • ΚΕΑΣ – ΚΥΘΝΟΥ 4
  • ΜΗΛΟΥ 8
  • ΜΥΚΟΝΟΥ 69
  • ΝΑΞΟΥ 71
  • ΠΑΡΟΥ 39
  • ΣΥΡΟΥ 46
  • ΤΗΝΟΥ 15

ΣΥΝΟΛΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 317

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα καλα τα πιστευεις αυτα που λες... μετα απο 2 χρονια Covid αυτο εχεις να μας πεις;
Λυπαμαι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα γιατί λυπάστε; Αν είσαστε γιατρός θαλέγατε κάτισυγκεκριμένο και επώνυμα. Αν μας ρωτάτε αν θυμόμαστε ανάμεσα σε 2.000 σχόλια από πέρσι μέχρι εφέτος το δικό σας πριν ένα χρόνο και γράφετε κάτι εντελώς αόριστό τι περιμένατε να απαντήσουμε; Πως ναι θυμόμαστε έναν ανώνυμο που υπέγραψε γιατρός πριν ένα χρόνο. Μεγάλη υπόθεση η ανωνυμία αγαπητέ μου. Δεν σε θυμάται ούτε η μάνα σου.
Αυτά για να μην λυπάστε αδίκως...
Την καλησπέρα μας...
ΥΓ Εμείς δεν είμαστε γιατροί. Άρα το ιατρικό παρατσούκλι δεν μας αφορα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχει ξεχασει ο Δημος βα στειλει συνεργειο με στολες και μασκες για να ψεκασουν την πλατεια του Αφανη Ναυτη.
Αυτο κυριε Μπασαντη ειναι απαντηση στην ειρωνια που ειχατε κανει σε σχολιο μου πριν 2 χρονια οταν ειχαμε 50 κρουσματα σε ολη την Ελλαδα.
Για να μην ξεχνιομαστε...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είστε άξιος της ειρωνείας μας και πάλι. Τότε ήταν προηγούμενη μετάλλαξη του ιού πολύ πιο επικίνδυνη από την σημερινή. Ο ψεκασμός είχε γίνει γιατί έπαιζαν παιδιά και το συνεργείο έκρινε σκόπιμο να ψεκάσει. Καμία σχέση το τότε με το τώρα στην Ελλάδα και διεθνώς. Μετά από τα παραπάνω μάλλον δεν είστε γιατρός αλλά αλμπάνης και δεν το ξέρετε...
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο από τα δύο ψεύτικα προφίλ να είστε άραγε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro