Η ηλιόλουστη Άνδρος. Δύο υπέροχες αεροφωτογραφίες…

  

Το μήνυμα ήρθε στην σελίδα μας στο Facebook την Κυριακή στις 1:54 μμ. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και καθυστερημένης ενημέρωσης του Facebook το είδαμε σήμερα. Ένα λιτό αεροπορικό σημείωμα και δύο υπέροχες αεροφωτογραφίες της Άνδρου, που αξίζει να μοιραστείτε μαζί μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους που τα έστειλε και μας ταξίδεψε μαζί του. Δείγμα εκτίμησης προς την ιστοσελίδα μας. Αλλά και το κυριώτερο αγάπης για το νησί μας ακόμα και από τα 14.000 ή τα 18.000 πόδια ύψος:

«Πτήση bluebird Airlines tel aviv_Αθήνα . Φωτο από τον συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Τζιάβα, σύζυγου Αλεξάνδρας ΠαλαιοκρασσάΗ φωτο του νοτίου μέρους είναι από τα 18.000 πόδια και του βορείου από τα 14-15.000 πόδια.»

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Από την Κυριακή έχει ανεβάσει...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Από την Κυριακή έχουμε ανεβάσει 14 θέματα που δεν πήρατε είδηση. Από την Κυριακή μπαίνουν κάθε μέρα 3.000-3.500 μοναδικοί χρήστες την μέρα στο σάιτ μας. Και ακόμα και ένα θέμα που το βάλαμε με καθυστέρηση και το γράψαμε το είδαν χτες 1000 επισκέπτες. Αυτή είναι η δύναμη του σάιτ μας. Το τι τραγικά γράφεις εσύ μεγαλοκοπέλα μου ελάχιστα ενδιαφέρει.
ΥΓ Και βεβαίως διαφήμιση δεν κάνουμε σε σάιτ των Αθηνών...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro