Το Superferry θα γιορτάσει το Πάσχα στην Άνδρο!!!

Το Σάββατο το απόγευμα (23/4) στις 14:30 αναμένεται στο λιμάνι της Χώρας η άφιξη του πλοίου Superferry της Golden Star Ferries των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου. Το πλοίο θα γιορτάσει στην Άνδρο το Πάσχα. Θα μείνει μέχρι τις 17:00 της Κυριακής του Πάσχα (24/4). Μετά θα αναχωρήσει για το Γαύριο. Θα παραμείνει κι εκεί συμμετέχοντας στους εορτασμούς και θα αναχωρήσει στις 5:00 την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) για το πρώτο δρομολόγιο για Ραφήνα. Έτσι ώστε να είναι έτοιμο στις 7:50 για το νέο δρομολόγιο του μετά το Πάσχα. Το πλοίο, το πλήρωμα και οι πλοιοκτήτες θα συμμετάσχουν στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της Ανάστασης τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την Κυριακή του Πάσχα το πλήρωμα θα ψήσει αρνιά και θα προσφερθεί κέρασμα από αυτά στους επισκέπτες του πλοίου. 

 ΤΟ SUPERFERRY II ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ 2014

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του ΕΝ ΑΝΔΡΩ πως είναι  τρίτη φορά που οι αδελφοί Στεφάνου φέρνουν πλοίο τους για τον εορτασμό του Πάσχα στην Άνδρο. Η πρώτη ήταν το 2014 που είχαν φέρει στο Νειμποριό το Superferry II με πλοίαρχο τον καπετάν Τάσο Τρέσσο.   

Από το 2014 και η παραπάνω φωτογραφία toy EN ANDRV των αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου μπροστά στο Superferry II.

TO SUPERFERRY ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ 2017

 To 2017 οι αδελφοί Στεφάνου έφεραν πάλι πλοίο στην Άνδρο για τους εορτασμούς του Πάσχα. Αυτή την φορά ήταν το Superferry στο Γαύριο.

Και αυτή την φορά πολλοί ήταν οι κάτοικοι από την περιοχή της Υδρούσας που ήρθαν να γιορτάσουν με το πλήρωμα στο πλοίο και να κεραστούν αυτή την χαρμόσυνη μέρα. Πλοίαρχος ήταν πάλι ο καπετάν Τάσος Τρέσσος.  

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος Στεφάνου θα γιορτάσουν εφέτος για τρίτη φορά με το πλήρωμα τους και όσους προσέλθουν στην γιορτή όπως έκαναν και το 2014 και το 2017 (από όπου και η παραπάνω φωτογραφία) προσθέτοντας στους εφετινούς γιορτασμούς, τους πρώτους ανοικτούς εορτασμούς μετά την πανδημία, το Superferry στο εορταστικό των ημερών. Αυτή την φορά πλοίαρχος της γιορτής θα είναι ο καπετάν Θανάσης Χαλάς.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τέλεια τώρα που έχει πάει στά ύψη το αρνί ο Κ.Στεφανου θα δώσει δωρεάν φαγητό και ποτό εμείς και η παρέα μου θα το τιμήσουμε 30 άτομα θα ήμαστε... ΌΛΟΙ SUPERFERRY ΓΙΑ ΤΣΆΜΠΑ ΦΑΓΗΤΌ.