ΑΛΑΔΙΝΟΥ: Πρωτομαγιά στο νοικοκυροχώρι!...

Ο νέος χώρος δίπλα στο πέτρινο γεφύρι του χωριού...

Από το χωριό Αλαδινού λάβαμε και δημοσιεύουμε την γιορτή της Πρωτομαγιάς που γιόρτασαν την Κυριακή 1η Μαΐου στο νέο υπαίθριο χώρο που διαμορφώθηκε με έξοδα του καπετάν Ανδρέα Τηνιακού - πρώην αντιδημάρχου Χώρας - προσφορά στο χωριό του στη μνήμη της γυναίκας του Φρόσως.

Νοικοκυριχώρι και δεμένο χωριό το Αλαδινού - πήρε το όνομα του από τον μεσαιωνικό άρχοντα Εμμανουήλ Αλαδινό όχι μόνο τίμησε τον ωραίο χώρο, αλλά ο Σύλλογος και οι κάτοικοι καθάρισαν, διαμόρφωσαν κι ομόρφυναν το πάρκινγκ-πλατεία και τα πετρόχτιστα δρομάκια του ώστε ο επισκέπτης να νοιώθει ωραία και οι ίδιοι οι κάτοικοι να νιώθουν άνετα κι ευχάριστα. Αυτή είναι η Άνδρος της καθαριότητας και της νοικοκυροσύνης που "είναι μισή αρχοντιά" όπως έλεγαν οι παλαιότεροι - ΕΝ ΑΝΔΡΩ. 

Οι κάτοικοι την μέρα της γιορτής

Αγαπητό Εν Άνδρω,
Στέλνω μερικές φωτογραφίες από τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στο χωριό μας σε έναν υπέροχο χώρο δωρεά της οικογένειας Ανδρέα Τηνιακού εις μνήμη τής συζύγου του Φρόσως Τηνιακου. Στην γιορτή που έγινε μετά τον αγιασμό χορέψαμε και τραγουδήσαμε. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας. Ο σύλλογος του χωριού μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν!
Ευαγγελία Δανιόλου-Χαζάπη

Ο Ανδρέας Τηνιακός, η οικογένεια του και φίλοι του μπροστά στην αφιερωματική πλάκα της μικρής πλατείας...

Ο χορός και το τραγούδι την Πρωτομαγιά...

Το πάρκινγκ-πλατεία του χωριού...

Τα πετρόχτιστα δρομάκια του χωριού γαλακτίζονται για την περίσταση...

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet