ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΖΟΡΓΚΟ!...

 

Από τον καθαρισμό στη Βόρη

Καλησπέρα, παρακάτω θα βρείτε την πρόσκληση του 4ου καθαρισμού των παραλιών της Άνδρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/5 στο Ζόρκο. Ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας. Με εκτίμηση, Κατερίνα Πανταζή, για τον οργανισμό Εναλεία.

Τα σκουπίδια της χειμερινής θάλασσας μαζεύονται και μεταφέρονται από το καΐκι του Γιάννη Ζώταλη στην Χώρα όπου ο Δήμος τα προωθεί στην ανακύκλωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΑΛΕΙΑΣ

Ελάτε να καθαρίσουμε την παραλία του Ζόρκου το Σάββατο 28 Μαΐου! Με την εντατική δουλειά των εθελοντών και τη βοήθεια του ψαρά κ. Γιάννη Ζώταλη, κι ένα ζευγάρι κύκνων, ολοκληρώθηκε ο τρίτος καθαρισμός στην παραλία Βόρη.

Συνέχεια έχει η αγαπημένη παραλία Ζόρκος το ερχόμενο Σάββατο. Ώρα συνάντησης 10:30 π.μ. – Ζόρκος. Έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό καθώς και το μαγιό σας για μια ωραία βουτιά στη θάλασσα!

Για δήλωση συμμετοχής για τον καθαρισμό του Σαββάτου αλλά και για τους επόμενους παρακαλώ στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε την Κατερίνα Πανταζή στο 6942653635.

Οι δράσεις καθαρισμών γίνονται από την Εναλεία, τα εγχειρήματα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” και  Andros Routes και τον Δήμο Άνδρου, στα πλαίσια της δράσης Mediterranean Clean Up!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προσοχή στους λουόμενους γιατί έχουν θεαθεί πολλοί καρχαρίες τις τελευταίες ημέρες στα νερά μας και μάλιστα μέχρι σχεδόν την άμμο στη παραλία. Προσοχή........

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν νομίζουμε. Ένας ψαράς ειδε καρχαριοειδές πολλά μίλια ανοικτά από τις ακτές. Τέτοια υπάρχουν. Δεν είναι καρχαρίες των ωκεανών...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro