Εφωτίσθη το Αλαδινού! Ευχαριστίες...

(Το έχουμε ξαναγράψει: νοικοκυροχώρι το Αλαδινού. Αυτή τη φορά και ενόψει της εορτής της Αγίας Τριάδας (γιορτάζει και η εκκλησία του χωριού) ο ομώνυμος και δραστήριος σύλλογος του με την αεικίνητη πρόεδρο του και με την βοήθεια του τοπικού προέδρου, του Δήμου Άνδρου και του Λιμενικού Ταμείου, αξιοποίησε τέσσερις κολώνες που αποξηλώθηκαν από το λιμάνι μετά την τοποθέτηση νέων φωτιστικών στο Γαύριο. Και φώτισε το κατασκότεινο και δύσκολο δρόμο πριν την στροφή στο γεφύρι του χωριού. Συνάμα φωτίστηκε και το τέλος του παλιού μονοπατιού που πηγαίνει στο παλιό πέτρινο γεφύρι, που είναι συντηρημένο άψογα. Αν σκεφτεί κανείς πως από την άλλη μεριά του παλιού πέτρινου γεφυριού έχουν ήδη διαμορφώσει οι κάτοικοι χώρο συγκέντρωσης τότε βλέπει πως η φιλοπονία και η αλληλεγγύη του συλλόγου και των κατοίκων έχει διαμορφώσει μια πολύ όμορφη εικόνα του χωριού... μέρα και νύχτα πλέον! Κι όλα αυτά με εθελοντισμό και την βοήθεια του Δήμου που συντρέχει σε τέτοιες προσπάθειες προόδου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι άλλο ένα έργο στο χωριό μας ολοκληρώθηκε. Με την χορηγία του Δήμου Άνδρου, που σε συνεργασία με τον σύλλογο Αλαδινου Η ΑΓΊΑ ΤΡΙΆΔΑ,τον πρόεδρο του Τοπικού συμβούλου Μεσαριάς κ. Κώστα Σαρρή και τον υπεύθυνο του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου κ. Γιώργου Μαντζώρου, μας παραχωρήθηκαν τέσσερις κολώνες φωτισμού από το λιμάνι του Γαυρίου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Άνδρου κ . Δημήτρη Λοτσάρη τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Γιαννίση για την προμήθεια υλικών και των μηχανημάτων του Δήμου. Καθώς επίσης την εταιρεία ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία του σε μπετόν για τις βάσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Παναγιώτη Στ. Μενδρινό ,Θανάση Χαραλαμποπούλο , Αγγελετακη Γρήγορη , Λάζαρου Τσιωπου , Νίκου Ταφραλη , Ιωάννη Δανιολου , Κώστα Σαρρή,, Ιακώβου Κουρτέση, Ανδρέα Δανιολου, και Δημήτρη Χαζαπη, που βοήθησαν αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία στην ολοκλήρωση του έργου, δίνοντας μας τρανό παράδειγμα, πως με ομοψυχία και συνεννόηση, πετυχαίνουμε το καλύτερο για το χωριό και τον τόπο μας.

Η πρόεδρος και το Δ. Σ. του συλλόγου Αλαδινού Η ΑΓΊΑ ΤΡΙΆΔΑ.

Ευαγγελία Δανιόλου-Χαζάπη

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet