ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ: Επείγουσα διακομιδή τη νύχτα στο Λαύριο...

 
Το σκάφος της Άνδρου σε προηγούμενη διακομιδή παραδίδει ασθενή νύχτα στη Ραφήνα. Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω.
 
Στις 11 τη νύχτα της Δευτέρας 20/6 το σκάφος της ακτοφυλακής Άνδρου ξεκίνησε με όλη την ταχύτητα του μεταφέροντας 77χρονο από το για Λαύριο. Μέσα σε δύο ώρες το σκάφος έφτασε στο προορισμό του και παρέδωσε τον ασθενή στο ΕΚΑΒ που περίμενε για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο των Αθηνών γιατί χρειαζόταν χειρουργείο. Το σκάφος επέστρεψε στη βάση του τα ξημερώματα της Τρίτης 21/6. Για μια ακόμα φορά το σκάφος του Λιμενικού Σώματος και το έμπειρο πλήρωμα του συνέβαλε κι έκανε την καλή του πράξη προς την κοινωνία της Άνδρου.
"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

το κέντρο υγείας έχει καταντήσει φάντασμα ,ένα απλό πρακτορείο που κανονίζει πως θα φύγει ο ασθενής να μεταφερθεί στη Αθήνα. Νομίζω οτι ένα απλό τμήμα ΕΚΑΒ μαζί με τους ιδιώτες ιατρούς θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα σε πρώτες βοήθειες. Κλείστε το ή επανδρώστε το με γιατρούς σοβαρούς και ικανούς όπως ήταν ο Θεολόγου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στα παιδιά,περαστικά στον κύριο!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει τελικά συγχνοσοκομειο στην Άνδρο και να δοθούν κίνητρα σε γιατρούς για μόνιμη εγκατάσταση μετοίκηση η έστω ένα είδοςυποτρόφων ειδικευμένων ιατρών που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του νησιού και πιθανως όχι μόνο
επάξια;