Τρεις σημαντικοί ανδριώτες στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή!

Στη φωτογραφία στο μέσο ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας από την Πίσω Μεριά. Δεξιά του ο Ηρακλής Μαρκουίζος, εκλεγμένος σύμβουλος στο 4ο διαμέρισμα της Αθήνας, από το Συνετί. Και αριστερά του η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Ειρήνη Σταματούδη από τον Όρμο Κορθίου. 

Το τηλέφωνο χτύπησε. Ήταν ο φίλος βουλευτής της Α' Αθηνών και πρώην υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. Ο Άγγελος είναι εκ μεταγραφής ανδριώτης ή πιο σωστά ερωτικός μετανάστης στην Άνδρο, αφού παντρεύτηκε την εκ Κορθίου ορμώμενη νομικό ειδικευμένη στα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας Ειρήνη Σταματούδη και περνά στην Άνδρο σχεδόν όλες τις διακοπές του. 

"Σου έστειλα μόλις φωτογραφία και σχετικό σημείωμα από τον αγιασμό των υδάτων στην Αθήνα. Είμαστε εκεί αρκετοί εξ Άνδρου. Αλλά το κυριώτερο ήταν εκεί μαζί μας ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και μαζί του ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Μαρκουίζος. Πόζαραν όλοι στον φακό μου και στέλνουμε θερμούς χαιρετισμούς στην Άνδρο από την Αθήνα..."

Δεύτερη φορά μάς στέλνει ανταπόκριση ο Άγγελος Συρίγος. Η πρώτη ήταν από Βρυξέλες. Η δεύτερη τώρα από την Αθήνα. Και στη δεύτερη έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε και τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που αποτελεί ένα εκ των ανατελλόντων πολιτικών αστέρων των ημερών μας, μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, η οποία δημιούργησε αίσθηση.

Νομίζουμε πως αποτελεί μια διαφορετική δημοσίευση το να ξεκινήσουμε τις παρουσιάσεις της μέρας των Θεοφανίων με τους τρεις ανδριώτες στον αγιασμό των υδάτων στην Δεξαμενή Κολωνακίου στην Αθήνα! Και τρεις σηματοδοτούν την επιτυχία της Άνδρου πολύ πέρα από τα όρια του νησιού σε πανελλήνια κλίμακα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet